ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνη για το Turkaegean: Θα συνεχίσει ο Μητσοτάκης να του παρέχει κάλυψη;

ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνη για το Turkaegean: Θα συνεχίσει ο Μητσοτάκης να του παρέχει κάλυψη;

Σκληρή επίθεση στον Άδωνη Γεωργιάδη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με αφορμή την ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη για το Turkaegean στην οποία επιστράτευσε μία εικόνα από «περιθωριακό βίντεο ιδιώτη» προκειμένου να αποτινάξει από πάνω του κάθε ευθύνη μετά το φιάσκο. Στην ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει απευθυνόμενο στον Κυρ. Μητσοτάκη και αν θα συνεχίσει να του παρέχει κάλυψη…

«Στην κυβέρνηση κάποιος πρέπει να μαζέψει άμεσα τον κ. Γεωργιάδη. Πρώτα με τους χειρισμούς επέτρεψε στην ΕΕ να παραδώσει στον Ερντογάν το σήμα TurkAegean, νομίζοντας ότι δεν θα ασχοληθεί κανείς. Μετά τα έβαλε με τους υπαλλήλους του υπουργείου του για να τους φορτώσει την ευθύνη της ανεπάρκειάς του», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Και σήμερα ταΐζει σανό τους ψηφοφόρους του χρησιμοποιώντας περιθωριακό βίντεο ιδιώτη που ούτε το τουρκικό κράτος δεν έχει κάνει! Ο άνθρωπος έχει αρχίσει να γίνεται πολύ επικίνδυνος. Του το είπαμε εχθές θα του το πούμε και σήμερα: πατριδοκάπηλοι σαν αυτόν έχουν συνδεθεί με τις μεγαλύτερες ατιμώσεις της Ελλάδας», προσθέτει.

«Το ερώτημα όμως είναι άλλο. Ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει να του παρέχει κάλυψη;» καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter