Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: «Πολιορκία» στο σπίτι της 33χρονης Ρούλας – Συγγενής της Πισπιρίγκου επιτέθηκε σε δημοσιογράφο (Photos – Video)

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: «Πολιορκία» στο σπίτι της 33χρονης Ρούλας – Συγγενής της Πισπιρίγκου επιτέθηκε σε δημοσιογράφο (Photos – Video)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν έγινε γνωστή η δίωξη που ασκήθηκε στη μητέρα μετά τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα.

Δείτε επίσης: Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πληροφορίες ότι παραιτείται ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας από την υπεράσπιση της μητέρας

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξαπελύσαν ύβρεις εναντίον των μελών της οικογένειας που βρίσκονταν στο εσωτερικό του σπιτιού ενώ κάποιος έγραψε «θάνατος» έξω από το σπίτι ενώ πολλοί φώναζαν την ίδια λέξη, κάτι που μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει για ενδεχόμενο ντόμινο έκνομων καταστάσεων.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, το σπίτι σφραγίστηκε εντελώς από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο.

Επίθεση κατά δημοσιογράφου

Ωστόσο, την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Mega δέχτηκε απειλές και χτύπημα. Σύμφωνα με το Patrisnews.com, το απόγευμα και ενώ είχε συγκεντρωθεί κόσμος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, η Ελένη Ασημακοπούλου με τον εικονολήπτη του σταθμού βρισκόταν στο σημείο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και της ζωντανής μετάδοσης των γεγονότων. Κάποια στιγμή η δημοσιογράφος μέσα στο πλήθος αντιλήφθηκε τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, φορώντας κουκούλα για να μην δώσει βάση, και πλησίασε προς το μέρος της για να της αποσπάσει δυο κουβέντες. Εκείνη την ώρα ο σύντροφος της μητέρας της Ρούλας, με το ένα του χέρι έσπρωξε τη δημοσιογράφο και με το άλλο της έριξε μπουνιά -όπως η ίδια ισχυρίζεται- στην κοιλιακή χώρα. «Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω την όλη κατάσταση.. Και πόσο μάλλον όταν ένας άνδρας γεροδεμένος, απλώνει χέρι σε μια απροστάτευτη γυναίκα. Όταν μου έριξε τη μπουνιά, διπλώθηκα στα δυο από τους πόνους».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter