the alpha blueprint: «Μαζί δημιουργούμε την Alpha Bank του Αύριο» – Παρουσίαση της προόδου του Προγράμματος Μετασχηματισμού της Τράπεζας

the alpha blueprint: «Μαζί δημιουργούμε την Alpha Bank του Αύριο» – Παρουσίαση της προόδου του Προγράμματος Μετασχηματισμού της Τράπεζας
ÓõíÜíôçóç ôïõ Ðñùèõðïõñãïý ÊõñéÜêïõ ÌçôóïôÜêç ìå åêðñïóþðïõò ôçò ÅëëçíéêÞò ¸íùóçò Ôñáðåæþí ôçí ÐÝìðôç 24 Ïêôùâñßïõ 2019. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

«Αλλάζουμε την Alpha Bank και, μαζί, διαμορφώνουμε το μέλλον της τραπεζικής στην Ελλάδα» ήταν το κεντρικό μήνυμα της μεγάλης διαδικτυακής εκδήλωσης για την πρόοδο του Προγράμματος Μετασχηματισμού της Τράπεζας, που παρακολούθησαν νωρίτερα σήμερα όλοι οι Εργαζόμενοι της Alpha Bank και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Ο CEO του Ομίλου κ. Βασίλης Ψάλτης και η Διοικητική Ομάδα της Alpha Bank παρουσίασαν τη φιλοσοφία, τους βασικούς πυλώνες και τα πρώτα επιτεύγματα του σημαντικού αυτού εγχειρήματος, η εξέλιξη του οποίου συνιστά ουσιαστική αλλαγή για την Τράπεζα και θέτει ισχυρές βάσεις προκειμένου η Τράπεζα να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ελληνική αγορά.

Στην εκδήλωση, που σηματοδοτεί τη συμπλήρωση ενός έτους Μετασχηματισμού στην Τράπεζα, παρουσιάστηκε και η ταυτότητα του Προγράμματος Μετασχηματισμού the alpha blueprint καθώς και οι τρεις βασικοί πυλώνες παρεμβάσεων, που είναι η Πελατοκεντρική Ανάπτυξη, η Βελτίωση του Λειτουργικού Μοντέλου και η Ενίσχυση της Οργανωτικής Αποτελεσματικότητας. Την εκδήλωση, που αποτέλεσε μία εντυπωσιακή παραγωγή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά καινοτομίας και ειδικά εφέ, συντόνισε η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη, που υποδέχθηκε, στο ειδικά διαμορφωμένο πλατό, τον CEO και την Εκτελεστική Επιτροπή της Alpha Bank, ενώ μέσω video που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μίλησαν ορισμένοι από τους βασικούς συντελεστές των έργων του Προγράμματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter