Θεσπρωτία: Βγήκαν τα μαχαίρια στην τοπική ΝΔ μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη

Θεσπρωτία: Βγήκαν τα μαχαίρια στην τοπική ΝΔ μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη

Τα… μαχαίρια βγήκαν στην τοπική οργάνωση της ΝΔ στη Θεσπρωτία, μετά την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στον νομό.

Συγκεκριμένα το στέλεχος της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας Βαγγέλης Τσιάκος υπέβαλε την παραίτησή του, θεωρώντας ότι η επίσκεψη του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος σε καφετέρια της περιοχής ήταν ένα τεράστιο φιάσκο, για το οποίο όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook δεν έχει ευθύνη ο Μητσοτάκης αλλά οι γνωστοί παρατρεχάμενοι, που για μια ακόμη φορά εξέθεσαν την Νομαρχιακή Οργάνωση.

“Καταφέρατε λοιπόν ανίδεοι χαρτογιακάδες να μην καταφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάτσει σε τραπέζι όπως είχε κανονίσει. Να μην ακούσει κανέναν πολίτη ή μάλλον να ακούσει ότι ήθελε ο Ντιρι νταν…Να βρίσκονται δύο τραπέζια με παιδιά ΑΜΕΑ και να τους καλύψετε γελοίοι….Να μην πάει ο Κυριάκος εκεί που πονάει ο τόπος και απλά να κάνει βόλτα…”σημειώνει μεταξύ των άλλων το παραιτηθέν στέλεχος της ΝΔ.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τσιάκου:

“Επειδή ακόμα το σώμα δεν έχει συνεδριάσει ώστε να κάνει δεκτή την παραίτηση μου,ως Μέλος της Δεεπ Θεσπρωτίας θεωρώ ότι η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Καφετέρια ήταν ένα τεράστιο φιάσκο, ντρέπομαι και ουδόλως έχει ευθύνη ο Πρόεδρος γι’αυτό αλλά οι γνωστοί παρατρεχάμενοι που για μια ακόμη φορά εξέθεσαν την Νομαρχιακή Οργάνωση.
Θα πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι επί Προεδρίας Λάμπρου για την επίσκεψη οποιουδήποτε ανθρώπου της Νέας Δημοκρατίας, Προέδρου, Πρωθυπουργού, Βουλευτή, Υπουργού κοκ η Νοδε είχε την απόλυτη ευθύνη της Διοργάνωσης όπως αξίζει να σημειωθεί ότι ορίζει και το καταστατικό και ουδείς Βουλευτής, Υπουργός ή οργανωτικού διορισμένος δεν είχε ουδεμία ανάμειξη επί του θέματος.
Η Νομαρχιακή ήξερε που πονάει ο τόπος, που θα πάει,που θα κάτσει και γενικά έκανε το οτιδήποτε διότι η Νομαρχιακή είναι υπεύθυνη για αυτό το έργο κι όχι πέντε παιδάκια που έτυχε να είναι ΟΝΝΕΔ και δαπ-νδφκ κάποτε και δεν έχουν ιδέα επί του θέματος διότι είχαν μάθει μόνον να σκύβουν και…
Ξέρετε τί….
Καταφέρατε λοιπόν ανίδεοι χαρτογιακαδες με το μεγάλο θέατρο Ντιριντάν νταν Νταν,να:
Μην καταφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάτσει σε τραπέζι όπως είχε κανονίσει (Αλήθεια θυμάστε ότι επί Λάμπρου κάθισε μία χαρά έτσι κι ο Σαμαράς κι ο οποιοσδήποτε)….
Να μην ακούσει κανέναν πολίτη ή μάλλον να ακούσει ότι ήθελε ο Ντιρι νταν…
Να βρίσκονται δύο τραπέζια με παιδιά ΑΜΕΑ και να τους καλύψετε γελοίοι….
Να μην πάει ο Κυριάκος εκεί που πονάει ο τόπος και απλά να κάνει βόλτα…
Να..
Να ..
Να …
Γιατί πολύ απλά δεν έχετε ιδέα και αφήνετε τα νούμερα να το παίζουν αριθμοί….
Είναι ντροπή για εμένα όλο αυτό που φτιάξατε γελοίοι…”

Πηγή apokaukos.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter