Το «αβάπτιστο» στέλεχος της ΝΔ που βρέθηκε στη δίκη στο πλευρό του Ν. Γεωργιάδη

Το «αβάπτιστο» στέλεχος της ΝΔ που βρέθηκε στη δίκη στο πλευρό του Ν. Γεωργιάδη

Το «παρών» στο Ά Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων έδωσε το στέλεχος της ΝΔ, Νίκος Σοφιανός, αλλά απ’ ό,τι φάνηκε δεν ήταν και ιδιαίτερα περήφανος για την επιλογή του.

Χωρίς την παρουσία των Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και στελεχών της Πειραιώς που προβιβάστηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου διεξήχθη η διαδικασία στο Εφετείο Αθηνών που οδήγησε στην απαλλαγή του Ν. Γεωργιάδη λόγω παραγραφής του αδικήματος μετά την αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα από την προηγούμενη κυβέρνηση. Ωστόσο, η Πειραιώς δεν έμεινε χωρίς εκπροσώπηση στο δικαστήριο.

Προφανώς, για λόγους ηθικής στήριξης ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του σημερινού περιφερειάρχη Αθήνας, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και πρώην γραμματέας του ΕΒΕΑ, Νίκος Σοφιανός, παραβρέθηκε στο Ά Τριμελές Εφετείο Αθηνών. Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι οι Κυρ. Μητσοτάκης, Ν. Γεωργιάδης και Ν. Σοφιανός γνωρίζονται εδώ και δεκαετίες, καθώς είναι απόφοιτοι του Κολλεγίου Αθηνών. Μάλιστα, ο Ν. Σοφιανός ήταν και εταίρος του πρώην στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού στην εταιρία DEMOS AE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ με διακριτικό τίτλο DEMOS CONSULTING.

Ωστόσο, ο φίλος του πρωτόδικα καταδικασμένου για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων στη Μολδαβία, Ν. Γεωργιάδη, δεν έμοιαζε και ιδιαίτερα σίγουρος για την επιλογή του να βρεθεί στο Εφετείο. Μετά την ανακοίνωση της απαλλαγής του κατηγορουμένου λόγω παραγραφής του αδικήματος, απευθυνθήκαμε στον κ. Σοφιανό, ο οποίος αρνήθηκε να μας γνωστοποιήσει το όνομά του. «Δεν έχετε όνομα ή είστε αβάπτιστος;», ήταν το επόμενο ερώτημά που του απευθύναμε, με τον κ. Σοφιανό να απαντά: «Άσε μας ρε μεγάλε…».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter