Το τμήμα Web & Mobile της eXtend ενώνει τις δυνάμεις του με τη Sleed

Το τμήμα Web & Mobile της eXtend ενώνει τις δυνάμεις του με τη Sleed

Έπειτα από χρόνια συνεργασίας και υλοποίησης δεκάδων projects, η Sleed ανακοίνωσε την απορρόφηση του τμήματος Web & Mobile της eXtend, με τις δύο εταιρείες να ενώνουν τις δυνάμεις τους στοχεύοντας στην προσφορά προηγμένων υπηρεσιών αλλά και την επέκταση σε νέες δραστηριότητας.

Η eXtend ιδρύθηκε το 2005 και απασχολεί 20 εργαζόμενους. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται εταιρείες όπως οι NEF-NEF, Public, ACS, Swissport, LE MONDE, MAPFRE, e-satisfaction, Barilla, Molinari, Semeli κ.ά.

Ο Στέλιος Ηλιάκης, General Manager της Sleed δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς «εισέρχεται στη Sleed μία από τις σημαντικότερες ομάδες τεχνολογίας που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στη Sleed ακόμα καλύτερες λύσεις και υπηρεσίες σε μία εποχή που η τεχνολογία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των επιχειρήσεων. Ήρθε επομένως η στιγμή να μεγαλώσουμε μαζί».

Από την πλευρά του, ο CEO της eXtend, Φώτης Χουντάλας, ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μια κοινή πορεία και αντίληψη σε έργα, ανθρώπους, όραμα και αξίες αποκτά μοναδικό σημείο αναφοράς. Η ομάδα του Web & Mobile application development της eXtend με πάνω από 10 έτη εμπειρίας στο χώρο, ενσωματώνεται στη Sleed, με σκοπό να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα που θα προσθέτουν αξία σε όσους μας εμπιστευτούν. Η σχέση που αναπτύχθηκε ξεπέρασε γρήγορα τον χαρακτηρισμό “επαγγελματική”, καθιστώντας τη συνέργεια αυτή σχεδόν αυτονόητη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter