Τραγωδία Τέμπη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες – «Το εισιτήριο της κόρης μου έγραφε βαγόνι 3 – Την άλλαξαν λόγω κόσμου» (Video)

Τραγωδία Τέμπη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες – «Το εισιτήριο της κόρης μου έγραφε βαγόνι 3 – Την άλλαξαν λόγω κόσμου» (Video)

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες επιβατών και συγγενών τους για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων το βράδυ της Τρίτης.

Tα λόγια μιας μητέρας, η κόρη της οποία επέβαινε στο μοιραίο τρένο σοκάρουν καθώς η κόρη της κατάφερε να βγει ζωντανή μαζί με τον φίλο της και το σκυλάκι τους, επειδή την τελευταία στιγμή άλλαξε βαγόνι. «Τα εισιτήρια τους έγραφαν βαγόνι 3, αλλά, επειδή είχε πολύ κόσμο, τους έβαλαν στο βαγόνι 8. Αν είχαν μπει στο άλλο βαγόνι τα παιδιά μου τώρα δε θα ζούσαν» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας.

«Η κόρη μου, είναι 21 ετών, μαζί με το αγόρι της ήρθαν για τριήμερο στη Λαμία και εγώ τα πήγα χθες τα παιδιά στο Λιανοκλάδι να φύγουν με το τρένο των 9. Κάποια στιγμή μας πήραν τηλέφωνο, νόμιζα πως είχαν φτάσει και μου λένε έχει καθυστέρηση» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε: «Μετά από λίγο με ξαναπήρε η κόρη μου για να μου πει μαμά, θα σου πω κάτι, το τρένο συγκρούστηκε με ένα άλλο, ακούστηκε ένας θόρυβος, πήρε φωτιά, περπατάμε πάνω στις γραμμές. Είχαν και το σκυλάκι τους μαζί.»

«Της είπα, μη φοβάστε, ακολουθήστε τον κόσμο κι όλα θα πάνε καλά», πρόσθεσε.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter