Τσούμπερ: «Τίποτα δεν τελείωσε» – Τι λέει ο Γαλανόπουλος για τον πανηγυρισμό (Βίντεο)

Τσούμπερ: «Τίποτα δεν τελείωσε» – Τι λέει ο Γαλανόπουλος για τον πανηγυρισμό (Βίντεο)

Ο Στίβεν Τσούμπερ που άνοιξε άνοιξε τον δρόμο της ανατροπής για την ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ μίλησε μετά το ματς για τη νίκη του «δικεφάλου» αλλά και για το κλίμα που υπήρχε γύρω από τον συγκεκριμένο αγώνα.

«Σαν αθλητής, πρέπει να βάζεις τα προσωπικά εκτός 90λέπτου. Είχαμε μια δουλειά να κάνουμε, τα καταφέραμε και είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σπίτι με τη νίκη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είμαστε σαν μηχανές. Πρέπει να είμαστε μηχανές, να μη σκεφτόμαστε και να τα βάζουμε όλα στην άκρη, ό,τι συμβαίνει. Όλοι είχαν πρόβλημα, αλλά όταν πατάς το πόδι σου στο χορτάρι, πρέπει να το απολαμβάνεις. Αυτό είναι το ωραίο μέρος του ποδοσφαίρου».

Πρόσθεσε ακόμη: «Κάναμε καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα. Δεν θέλω να μιλήσω, επειδή πρέπει να μιλάμε λιγότερο και να πράττουμε περισσότερο. Τώρα είναι ώρα να ξεκουραστούμε, γιατί το Σάββατο έχουμε άλλο ματς».






Από την πλευρά του ο σκόρερ του νικητήριου γκολ της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος πανηγύρισε το γκολ σηκώνοντας το πένθος προς τους οπαδούς των Κροατών δήλωσε: «Θα εστιάσω μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην άκρη, για δικούς μας λόγους, για δικούς μου λόγους. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μία νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ, δεν ήρθαμε για να πάρουμε την ισοπαλία, ήρθαμε για να κερδίσουμε, είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε πολύ σύντομα ένα δεύτερο παιχνίδι».

Για το μαύρο περιβραχιόνιο που έδειξε στους Κροάτες φιλάθλους: «Για κάποιο λόγο από σήμερα το πρωί που είχα ξυπνήσει, είχα ένα προαίσθημα ότι αν παίξω θα βάλω γκολ, από εκεί και πέρα δεν ήξερα πώς να πανηγυρίσω δεν το έκανα ούτε για να προκαλέσω τους φιλάθλους είτε την ομάδα, νομίζω ότι ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω από τη μεριά μου και από τη μεριά μας ως ποδοσφαιριστές».

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Ανατροπή στο Ζάγκρεμπ και αβαντάζ πρόκρισης στο 90’ (1-2 τη Ντιναμό)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter