TV – Οι ταινίες της ημέρας: Σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση η ταινία «Τζάνγκο, ο βασιλιάς του σουίνγκ»

TV – Οι ταινίες της ημέρας: Σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση η ταινία «Τζάνγκο, ο βασιλιάς του σουίνγκ»
Πηγή: IMDB

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουνίου, προβάλλεται σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση η ταινία «Τζάνγκο, ο βασιλιάς του σουίνγκ» («Django») σε σκηνοθεσία Ετιέν Κομάρ, με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και το αισθηματικό δράμα «Δεν Είσαι Εσύ».

Τζάνγκο, Ο Βασιλιάς του Σουίνγκ/ERT2 -22.00

Παρίσι, 1943. Κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής, ο τσιγγάνος Τζάνγκο Ράινχαρτ, μια μοναδική προσωπικότητα της εποχής και βιρτουόζος της κιθάρας, βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του. Κάθε βράδυ το Παρίσι χορεύει με τη σουίνγκ μουσική του, ενώ την ίδια στιγμή οι τσιγγάνοι της Ευρώπης καταδιώκονται από τους Ναζί.

Όταν η Γερμανική προπαγάνδα του ζητάει να πάει στο Βερολίνο για συναυλίες, συναισθάνεται τον κίνδυνο και αποφασίζει να διαφύγει στην Ελβετία μαζί με τη σύζυγο και τη μητέρα του, με τη βοήθεια της Γαλλίδας φίλης του, Λουίζ ντε Κλερκ. Αλλά η απόδρασή τους είναι πιο πολύπλοκη απ’ ότι περίμενε.

Σκηνοθεσία: Ετιέν Κομάρ

Ηθοποιοί: Ρεντά Κατέμπ, Σεσίλ ντε Φρανς, Μπεά Παλιά

*Επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα της στο Επίσημο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Βερολίνου

Δεν Είσαι Εσύ/ALPHA – 01.00

Τα πάνω κάτω φέρνει στην τακτοποιημένη ζωή της Κέιτ η διάγνωσή της με τη νόσο ALS, μια εξουθενωτική κι απειλητική για τη ζωή της ασθένεια. Μαζί με τον σύζυγό της, αποφασίζει να προσλάβει μια φοιτήτρια, την Μπεκ, για να τη φροντίζει. Η Κέιτ θα εμπνεύσει την Μπεκ να βάλει τη ζωή της σε μια σειρά, ενώ και η Μπεκ θα βοηθήσει κυριολεκτικά και μεταφορικά την Κέιτ να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Γουλφ

Ηθοποιοί: Χίλαρι Σουάνκ, Έμμι Ρόσουμ, Τζος Ντουχάμελ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter