Τζανακόπουλος σε Μπακογιάννη: Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets

Τζανακόπουλος σε Μπακογιάννη: Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets

Απάντηση στην Ντόρα Μπακογιάννη -με ανακοίνωσή του- έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αφορμή ήταν τα τρία tweets της Ντόρας Μπακογιάννη(κάτω) για το θέμα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Σε αυτά η κυρία Μπακογιάννη, χωρίς να αναφέρεται επί της ουσίας, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι δεν έχει θέση, και πως πηγαίνει σε διαπραγμάτευση «διχασμένη».

Στην απάντησή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πέραν του ότι επισημαίνει πως η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets, σημειώνει πως το θέμα αποτελεί «κληρονομιά» της δικής της παράταξης και την καλεί να διευκρινίσει ποια είναι η θέση της σημερινής Νέας Δημοκρατίας: Αυτή του κυρίου Σαμαρά ή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη;

Η απάντηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου

Η κυρία Μπακογιάννη θα έπρεπε να γνωρίζει και ως πρώην υπουργός Εξωτερικών ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets.

Όσο για την ουσία του ζητήματος, την ενημερώνουμε ότι η κυβέρνηση έχει και τη βούληση, αλλά και την ικανότητα να λύσει ένα πρόβλημα που κληροδότησε στη χώρα η δική της παράταξη.

Μέχρι τότε αναμένουμε να μας πει αν η θέση της σημερινής Ν.Δ. είναι αυτή του Κων. Μητσοτάκη ή του Αντώνη Σαμαρά για την εξεύρεση λύσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter