Βαξεβάνης για Νικολάου: Το ΣΔΟΕ διαπίστωσε ό,τι έγραψε το Documento (Audio)

Βαξεβάνης για Νικολάου: Το ΣΔΟΕ διαπίστωσε ό,τι έγραψε το Documento (Audio)

«Το ΣΔΟΕ διαπίστωσε ό,τι γράψαμε, η κυρία Νικολάου μας λέει τώρα ότι πήρε τα έγγραφα στο σπίτι της», ανέφερε ο Κώστας Βαξεβάνης, μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 μετά τις αποκαλύψεις του Documento σχετικά με τη μεγάλη κλοπή του δημοσίου με πρόφαση τον κορονοϊό από την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ, η οποία μοίραζε χρήμα σε υπαλλήλους γυμναστηρίων, μίνι μάρκετ και ανύπαρκτες εταιρείες.

Διαβάστε επίσης: Η Νικολάου ομολογεί ότι έφυγε και πήρε μαζί της έγγραφα του Δημοσίου

«Η κα Νικολάου είχε κάνει απευθείας ανάθεση σε μαγαζιά ανύπαρκτα, βουλκανιζατέρ και επιχειρήσεις που είχαν ιδρυθεί τη μέρα της απευθείας ανάθεσης. Είχαμε πάει επιτόπου στο σημείο που βρισκόταν η εταιρεία και δεν υπήρχε μαγαζί», ανέφερε ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης. Ο ίδιος υπενθύμισε ότι υπήρχαν και άτομα που δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στις απευθείας αναθέσεις.

«Το ερώτημα είναι πόσα από αυτά τα 2 εκατομμύρια πήγαν σε επιστροφές και μίζες»,σημείωσε αναφερόμενος στις αποκαλύψεις του Documento, επιμένοντας ότι «οι υπερτιμολογήσεις είναι μίζες».

Διαβάστε επίσης: Στο σκαμνί ο Μπρατάκος για οφειλές

Σε σχέση με τα χρέη του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου και την μήνυση που έχει υποβάλει ο ΕΦΚΑ σε βάρος του, διερωτήθηκε αν «θα κάτσει στο σκαμνί για τα χρέη στον ΕΦΚΑ».

Παράλληλα, ο Κώστας Βαξεβάνης, αναφερόμενος στο χρέος της ΝΔ, διερωτήθηκε «αν το έχει αναλάβει κάποια εταιρεία που έχει αναλάβει τα δάνεια και αν πρόκειται να τον κουρέψει». «Ή μήπως έχει ρυθμιστεί;», έχω λόγο που ρωτάω, τόνισε με νόημα.

Τέλος σχολιάζοντας την σαλαμοποίηση της έρευνας για τα εικονικά τιμολόγια, τον «δημοσκόπο του Μαξίμου», την χωματουργικές εταιρεία και την Krikel του Predator», ο Κώστας Βαξεβάνης επισήμανε ότι «αυτά δεν είναι απλές μεθοδεύσεις, αλλά τακτική του Γιώργου Πιτσιλή». «Δεν είναι ανεξάρτητη αρχή, είναι στη διάθεση και από και υπό τις εντολές του Κυριάκου Μητσοτάκη», επισήμανε για τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ ο Κώστας Βαξεβάνης.

Διαβάστε επίσης: Πιέσεις για καταστροφή στοιχείων στην υπόθεση Νικολάου μετά την αποκάλυψη του Documento

Διαβάστε επίσης:

Πόρισμα του ΣΔΟΕ επιβεβαιώνει ότι έφαγαν €2 εκατ. με αναθέσεις της Νικολάου

Σοφία Νικολάου: Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς…

ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη Documento: Το ΣΔΟΕ επιβεβαιώνει το πλιάτσικο της Νικολάου – Θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;

Μισόλογα αντί απαντήσεων από τη Νικολάου μετά την αποκάλυψη του Documento για τις απευθείας αναθέσεις (Video)

Ακάλυπτη και με το ένα πόδι εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ η Σοφία Νικολάου μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter