Βενετία: Παράτολμος άνδρας «βούτηξε» από τον τρίτο όροφο σε κανάλι (Video)

Βενετία: Παράτολμος άνδρας «βούτηξε» από τον τρίτο όροφο σε κανάλι (Video)

Σε αγώνα δρόμου έχουν αποδυθεί οι ιταλικές αρχές για τον εντοπισμό ενός άνδρα που αποφάσισε να πηδήξει από την οροφή τριώροφου κτιρίου σε κανάλι στη Βενετία, την περασμένη Πέμπτη. Το σχετικό βίντεο με τον άνδρα να πέφτει στο κανάλι έχει γίνει viral στα social media με τον δήμαρχο της Βενετίας, Λουίτζι Μπρουγκνάρο, να τον αποκαλεί ηλίθιο.

Ο δήμαρχος υποστήριξε μάλιστα σε σχετική ανάρτησή του στα social media ότι θα έδινε στον άνδρα «πιστοποιητικό βλακείας και πολλές κλωτσιές» για την πράξη του.

Σύμφωνα με το CNN, o Ιταλός δήμαρχος που ανέβασε στο Τwitter το σχετικό βίντεο, τόνισε ότι ο άνδρας και ο συνεργός του που απαθανάτισε με το κινητό την επικίνδυνη πράξη του φίλου του, θα συλληφθούν.

«Στο βίντεο, απεικονίζεται ένας άνδρας που φοράει μόνο μποξεράκι, να πηδά από την ταράτσα ενός κτιρίου σε ένα κανάλι και να προσγειώνεται με την κοιλιά. Προσπαθούμε να τον αναγνωρίσουμε, να τον αναφέρουμε, αυτόν και τον φίλο του που έκανε αυτό το ηλίθιο βίντεο για να το αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει ο Λουίτζι Μπρουγκνάρο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter