Βίντεο ντοκουμέντο από εικονικό εμβολιασμό – Συνελήφθη γιατρός και νοσηλεύτρια (Video)

Βίντεο ντοκουμέντο από εικονικό εμβολιασμό – Συνελήφθη γιατρός και νοσηλεύτρια (Video)

Στη σύλληψη μίας 75χρονης πλαστικής χειρουργού, μία γραμματέα 66 ετών και μίας νοσηλεύτριας 59 ετών προχώρησαν οι αρχές καθώς κατηγορούνται για εικονικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Το βίντεο – ντοκουμέντο που δίνεται στη δημοσιότητα δείχνει καρέ – καρέ τη διαδικασία ενώ στα κατασχεμένα βρέθηκε μάλιστα μια χρησιμοποιημένη σύριγγα χωρίς βελόνα, γεμάτη με δόση εμβολίου και ένα μισοάδειο φιαλίδιο εμβολίου.

Συγκεκριμένα, στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν μια νοσηλεύτρια που εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά, μια πλαστική χειρουργός και μια συνταξιούχος.

Συγκεκριμένα η πλαστική χειρουργός και η συνταξιούχος επιχείρησαν να πάρουν πλαστά πιστοποιητικά από εικονικό εμβολιασμό μετά από συνεννόηση με την νοσηλεύτρια που είχε την ευθύνη για την καταχώρηση των στοιχείων στο κύκλωμα.

Αναφέρεται για την υπόθεση στην σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Οι δυο ημεδαπές με τη συνδρομή της τρίτης, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, πέτυχαν να βεβαιωθεί αναληθώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάστηκαν κατά του κορονοϊού.

Πιο αναλυτικά, η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, τα οποία τέθηκαν υπόψη αρμόδιου Εισαγγελέα και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Από την επακόλουθη έρευνα και τη συνδυαστική αξιολόγηση και μελέτη του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε η συμμετοχή των ανωτέρω ημεδαπών στην υπόθεση του εικονικού εμβολιασμού.

Από την έρευνα στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο εικονικός εμβολιασμός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, τα οποία θα αποσταλούν για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter