Βόλεϊ: Δακρυγόνο, εκκένωση και αναβολή στο Μαρούσι

Βόλεϊ: Δακρυγόνο, εκκένωση και αναβολή στο Μαρούσι
CHALLENGE CUP 2022-2023 / 2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Kεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (14.30), λόγω επεισοδίων, ο δεύτερος ημιτελικός του ευρωπαϊκού Challenge Cup στο βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών κοντά στις πόρτες του γηπέδου περίπου μία ώρα πριν το ματς για να διαλύσει κάποιες εστίες έντασης και τα δακρυγόνα δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα μέσα στο γυμναστήριο. Στη συνέχεια αποφασίστηκε από τον Βούλγαρο κομισάριο και τους διαιτητές να διεξαχθεί ο αγώνας χωρίς κόσμο. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποχώρησαν και η ατμόσφαιρα καθάρισε, αλλά η παγωνιά που επικρατούσε μέσα στο κλειστό οδήγησε στην αναβολή του αγώνα.

Μάλιστα ο Κουβανός βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού Σαλβαδόρ Ιντάλγκο ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από τα αποδυτήρια, που τον δείχνει δακρυσμένο και σοκαρισμένο. «Τα μάτια μου, δεν μπορώ να δω!» έγραψε. «Στα πρώτα 10-15 λεπτά, ένιωσα τον χειρότερο πόνο της ζωής μου. Κάτι πάει λάθος εδώ. Είναι άθλημα και όχι πόλεμος».

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον πρώτο αγώνα στο γήπεδο του Ρέντη με 3-1 και χρειάζεται να κερδίσει δύο σετ στον επαναληπτικό για να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter