Βόλος: Καταγγελία για σχολικό bullying σε 7χρονο μαθητή – Τον έγδυσαν και ζωγράφισαν στο σώμα του

Βόλος: Καταγγελία για σχολικό bullying σε 7χρονο μαθητή – Τον έγδυσαν και ζωγράφισαν στο σώμα του

Ένα πρωτοφανές περιστατικό bullying βίωσε 7χρονος μαθητής στον Βόλο. Το γεγονός γνωστοποιήθηκε από τη μητέρα του 7χρονου σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μητέρα αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζει ο 7χρονος γιος της όταν, σύμφωνα με το taxydromos.gr, επιχείρησε να του αλλάξει ρούχα για να τον πάει στο πάρκο. «Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο», περιγράφει η σοκαρισμένη μητέρα.

Συγκεκριμένα, η μητέρα κατήγγειλε ότι είδε στα οπίσθιά του γραμμένα με μαρκαδόρο τα «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι τρίλιζα. Μάλιστα, ο μαθητής αποκάλυψε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκε bullying από μεγαλύτερους μαθητές του σχολείου.

«Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα» λέει η μητέρα, η οποία πρόκειται σήμερα να έχει συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου.

Αυτή την στιγμή διεξάγονται έρευνες στο σχολείο για να βρεθεί ο μεγαλύτερος συμμαθητής του που προέβη στην αποτρόπαια πράξη.

Διαβάστε επίσης: Έπεσαν σοβάδες και σε σχολείο του Βόλου – Έκλεισε πτέρυγα του κτιρίου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter