Υπόθεση Φιλιππίδη: Η κατάθεση που επιβεβαιώνει την καταγγελία της ηθοποιού Α.Γ. στο Documento

Υπόθεση Φιλιππίδη: Η κατάθεση που επιβεβαιώνει την καταγγελία της ηθοποιού Α.Γ. στο Documento

Την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ηθοποιός Α.Γ. μετά το περιστατικό της καταγγελλόμενης από την ίδια απόπειρα βιασμού σε βάρος της από τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα στο αυτοκίνητό του το καλοκαίρι του 2014 περιγράφει μία φίλη και συνάδελφος της.

Πρόκειται για την καταγγελία που είχε δημοσιοποιήσει η ηθοποιός μιλώντας στο documentonews.gr, το Φεβρουάριο του 2021. Μία ανατριχιαστική και ταυτόχρονα σοκαριστική καταγγελία.

Στην κατάθεσή της η ηθοποιός περιγράφει μία μεταξύ τους συνάντηση λίγο μετά τα όσα βίωσε από τον Πέτρο Φιλιππίδη, στο αυτοκίνητο.

«…Όταν την είδα ξαφνιάστηκα, γιατί ήταν πολύ στεναχωρημένη, αντίθετα με ότι περίμενα, σκεφτική , λιγομίλητη, σκοτεινή, και σε ερώτηση μου πως πήγε η συνάντηση με το Φιλιππίδη, μου απάντησε ότι πιο χάλια δεν γινόταν, ότι της επιτέθηκε, αλλά ζοριζόταν πάρα πολύ να μιλήσει και φάνηκε ότι δεν ήθελε να μου πει κάτι παραπάνω..» επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της.

«Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί Φιλιππίδη»

Η εισαγγελέας καταρρίπτει επίσης τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη ότι δήθεν η Α.Γ. κατόπιν πρωτοβουλίας της προέβη σε πεολειχία εντός του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια του ζήτησε να την αφήσει στην λεωφόρο Κηφισίας και να πάρει ταξί, αρνούμενη να τη μεταφέρει στο σπίτι του.

Κατά την εισαγγελέα, ο ισχυρισμός του Φιλιππίδη είναι «παντελώς αβάσιμος και αντίκειται στους κανόνες της λογικής».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter