Υπόθεση Κολοκούρη: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να στείλει τη μπάλα στην εξέδρα

Υπόθεση Κολοκούρη: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να στείλει τη μπάλα στην εξέδρα

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο (που ενδεχομένως μπορούμε να υποψιαζόμαστε) η Νέα Δημοκρατία προήγαγε τον Στέφανο Κολοκούρη, εμπλεκόμενο και «απολογούμενο» για τη φωτιά και τις ανθρώπινες απώλειες στο Μάτι σε αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.

Αλλά τώρα ζητάει και τα ρέστα της, προσπαθώντας στείλει την μπάλα στην εξέδρα!

Η αφωνία και εμπλοκή την Πέμπτη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όταν του έγινε η ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου για τις πρόσφατες φωτιές, δείχνει και την αδύναμη υπερασπιστική θέση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα.

Μετά από έναν πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, το κυβερνών κόμμα αντί να μας απαντήσει γιατί ξαφνικά έκανε τον Στέφανο Κολοκούρη αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος -όταν και οι ίδιοι οι κάτοικοι στο Μάτι ζητούσαν την αποπομπή του- κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για fake news.

Δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα η Νέα Δημοκρατία θα κάνει την πάπια όταν το Μάτι και οι ανθρώπινες απώλειες ήταν προεκλογική της σημαία και αμέσως μετά τον αντάμειψε με την κορυφαία θέση.

Για κάποιο λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε τον κ. Κολοκούρη αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και τον Κωνσταντίνο Τσουβάλα -που είχε αποστρατεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την αρχηγία της ΕΛ.ΑΣ- σε επιτελική θέση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Γιατί άραγε;

Ίσως η αμηχανία του Κυριάκου Μητσοτάκη και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού να δίνουν την απάντηση…

Διαβάστε επίσης:

2020: Ο Στέφανος Κολοκούρης ευχαριστεί τον Μητσοτάκη που τον έκανε αρχηγό του Πυροσβεστικού σώματος

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter