Υπόθεση βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη φερόμενη δράστης ένα χρόνο μετά – Ζήτησε συγγνώμη

Υπόθεση βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη φερόμενη δράστης ένα χρόνο μετά – Ζήτησε συγγνώμη

Ένα χρόνο σχεδόν μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου έξω από την εργασία της, η 35χρονη Εφη Κακαράντζουλα η οποία έχει ήδη προφυλακιστεί ομολόγησε την ενοχή της σε συμπληρωματική της κατάθεση.

Συγκεκριμένα,  η 35χρονη μετέβη με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου νωρίς το πρωί στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για όλα όσα την κατηγορούν ζητώντας συγγνώμη, ενώ επέμενε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της 35χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Είναι η πρώτη φορά που η 37χρονη κατηγορούμενη ανοίγει τα χαρτιά της, καθώς τον περασμένο Ιούνιο είχε κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε μιλήσει πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!» για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα. Στη συνέντευξή της είχε πει, μεταξύ άλλων: «Η πιο δυνατή ανάμνηση που έχω είναι αυτή η έντονη, βαριά χημική μυρωδιά όταν έπεσε πάνω μου, στο πρόσωπό μου, ένα παχύρρευστο υγρό. Κατάλαβα αμέσως πως ήταν κάποιο οξύ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε. Είχα την αίσθηση πως εκείνη τη στιγμή κάτι χάνω, πως φεύγει η ζωή μου και ένιωθα αβοήθητη και ανήμπορη».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter