Αμηχανία του πρώην κυβερνητικού συνεταίρου του Σαμαρά μετά το Eurogroup

Αμηχανία του πρώην κυβερνητικού συνεταίρου του Σαμαρά μετά το Eurogroup

Αμηχανία του πρώην κυβερνητικού συνεταίρου της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά μετά την απόφαση του Εurogroup για την ελάφρυνση του χρέους.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποφεύγει την επί της ουσίας τοποθέτηση και προσπαθεί να συντηρήσει τα περί «μη καθαρής εξόδου», άσχετα αν η χώρα έχει ανάγκη από στήριξη ενώ σχεδιάζει να βγει (αργά ή γρήγορα) στις αγορές…

Τι κι αν η χώρα έλαβε πιο γενναιόδωρες ελαφρύνσεις με δεδομένη τη θέση της Γερμανίας… Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, τα ξεπερνά αυτά και επαναλαμβάνει τις προβλέψεις της ΝΔ πριν την απόφαση του Eurogroup! Άγνωστο βέβαια αν προλαμβάνει και τη θέση της Νέας Δημοκρατίας!

Μπορεί το «Success story» του Σαμαρά να ήταν μια επικοινωνιακή απάτη, μπορεί το PSI του Βενιζέλου να μην ήταν παρά μια κλοπή των ταμείων και μία ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών εις βάρος του ελληνικού λαού (πληρώσαμε το μάρμαρο χωρίς να είναι δικές μας) αλλά ο πρώην κυβερνητικός συνέταιρος του Σαμαρά δεν έχει να πει λέξη για την ελάφρυνση…

Αντίθετα και παρά τη διεθνή επιδοκιμασία, προτίμησε να κάνει «χιούμορ», πικρόχολο είναι αλήθεια:

“Το αφήγημα της «καθαρής εξόδου» αντικαταστάθηκε από την ενισχυμένη εποπτεία και το διαρκές «μνημόνιο χρέους» και άρα ο κ. Τσίπρας μπορεί αντί για γραβάτα να φορέσει παπιγιόν, δηλαδή φιόγκο.”, έγραψε στο Twitter.

Πάντως, κύριε Βενιζέλε, το ράσο δεν κάνει τον παπά, όπως και η γραβάτα δεν κάνει τον σοβαρό πολιτικό.

Όσες γραβάτες και παπιγιόν και να φορέσει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter