Δεν ήταν ομιλία κ. Στουρνάρα, απολογία ήταν

Δεν ήταν ομιλία κ. Στουρνάρα, απολογία ήταν

Για μια ακόμα φορά ο κεντρικός τραπεζίτης, Γιάννης Στουρνάρας, χρησιμοποιεί την επίσημη ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδας σαν να είναι το προσωπικό του blog. Και μάλιστα, παραπληροφορώντας ανερυθρίαστα. 

Το τελευταίο κρούσμα ήταν η ανάρτηση στο επίσημο site της ΤτΕ, της απολογίας του στη Βουλή, στη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis.

Ο κ. Σουρνάρας, ψευδώς, παρουσιάζει την απολογία του ως… ομιλία στη Βουλή και μάλιστα η ανάρτηση έχει γίνει στην κατηγορία «Ομιλίες – Συνεντεύξεις».

Έτσι εάν κάποιος μπει στην ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδας θα νομίσει προς στιγμή ότι το Κοινοβούλιο κάλεσε τον κεντρικό τραπεζίτη να δώσει κάποια ομιλία. Μόνον, όμως, όταν αρχίσει να τη διαβάζει θα καταλάβει ότι πρόκειται για την απολογία του ενώπιον των βουλευτών, απολογία μεγάλο μέρος της οποίας αναλώθηκε στο να δικαιολογήσει τις business της συζύγου του με την πολυεθνική του φαρμάκου.

Εννοείται ότι στην ιστοσελίδα της ΤτΕ, δεν έχει αναρτηθεί η απόφαση της Βουλής για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση του Novartis – Gate και για την παραπομπή του Γιάννη Στουρνάρα με την ψήφο 182 βουλευτών. Ο Μάριο Ντράγκι το γνωρίζει άραγε; Φανταζόμαστε ότι δεν ενημερώνεται από την ιστοσελίδα της ΤτΕ…

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά που ο Γιάννης Στουρνάρας καταφεύγει σε αυτήν την τακτική, με τις προηγούμενες δύο να έχει χρησιμοποιήσει το επίσημο site της ΤτΕ για να υπερασπιστεί τη σύζυγό του για ζητήματα που φυσικά δεν είχαν καμία σχέση με την Τράπεζα της Ελλάδος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter