ΗΠΑ: Eδεσε με μονωτική ταινία τον γιο της για να …καθαρίσει – Και ανέβασε το βίντεο στο facebook (Video)

ΗΠΑ: Eδεσε με μονωτική ταινία τον γιο της για να …καθαρίσει – Και ανέβασε το βίντεο στο facebook (Video)

Με απαγωγή ανηλίκου κατηγορείται μητέρα στο Οχάιο των ΗΠΑ, η οποία είχε την ιδέα να δέσει με μονωτική ταινία στον τοίχο (!) τον 2χρονο γιο της και να “ανεβάσει” το βίντεο στο Facebook.

Η αστυνομία του Ρέινολντσμπεργκ απήγγειλε κατηγορίες για κακούργημα τρίτου βαθμού κατά της 18χρονης Σάιλα Ρούντολφ, ενώ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας έχουν απομακρύνει το παιδί από το σπίτι. Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι οι αστυνομικές αρχές ασχολήθηκαν με την υπόθεση όταν αυτό το βίντεο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια ειδησεογραφικής εκπομπής σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

«Φαίνεται το παιδί να είναι ακινητοποιημένο με μονωτική ταινία για τουλάχιστον 15 λεπτά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο βίντεο, το οποίο ανέβασε η Ρούντολφ στο Facebook Live την 1η Ιανουαρίου, φαίνεται το παιδί να έχει φιμωθεί και το σώμα του να κρέμεται σε έναν από τους τοίχους του σπιτιού, ενώ ακούγεται να κλαίει.

«Έχεις την καλύτερη μανούλα σε ολόκληρο τον κόσμο», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Ρούντολφ.

«Μην με αναγκάσεις να σου βάλω περισσότερη ταινία. Κάτσε ακίνητος. Μπορείς να δεις τηλεόραση από εδώ. Θα είσαι μια χαρά».

Στη συνέχεια η γυναίκα εξηγεί στο κοινό της ότι έδεσε το παιδί στον τοίχο επειδή ήθελε να καθαρίσει το σπίτι.

«Οι γονείς δεν χρειάζεται να φωνάζουν στα παιδιά τους. Όμως δεν μπορείς να καθαρίσεις το σπίτι όταν αυτά τρέχουν τριγύρω σπάζοντας πράγματα. Δέστε τα στον τοίχο. Δεν μπορείς να μαγειρέψεις ή να κάνεις τίποτα άλλο επειδή τρέχουν συνεχώς. Δέστε τα στον τοίχο».

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα The Guardian, η σύλληψη της 18χρονης αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη υπόθεση αυτό το μήνα μετά τη μετάδοση στο Facebook Live ενός εγκλήματος. Συγκεκριμένα, στις αρχές του Ιανουαρίου η αστυνομία συνέλαβε 4 άτομα τα οποία κατηγορούνται για απαγωγή, ξυλοδαρμό και εγκλήματα μίσους εναντίον ενός ανθρώπου με ειδικές ανάγκες.

http://myfox28columbus.com/news/local/mother-in-facebook-stream-of-child-taped-to-a-wall-charged-with-a-felony

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter