Κώστας Πηλαδάκης: «Δεν κατηγορώ χωρίς αποδείξεις»

Κώστας Πηλαδάκης: «Δεν κατηγορώ χωρίς αποδείξεις»

«Εγώ ήρθα σήμερα εδώ από σεβασμό στο δικαστήριό σας και μόνο γνωρίζοντας ότι δεν θα σας κάνω σοφότερους». Με αυτά τα λόγια ο σημερινός μάρτυρας του «Κοριόπολις», Κώστας Πηλαδάκης, πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, έδωσε και το στίγμα της πολύκροτης δίκης.

 Ότι δηλαδή, οι μάρτυρες προσέρχονται στο δικαστήριο αλλά δεν λένε τίποτα. Κάτι άλλωστε που είχε προκαλέσει την προηγούμενη εβδομάδα, το ξέσπασμα ενός εκ των δικαστών, η οποία απευθυνόμενη σε μάρτυρα, του είπε ότι «έρχεστε εδώ όλοι οι μάρτυρες και δεν λέτε απολύτως τίποτα. Τότε να μην καλούμε καθόλου μάρτυρες. Μου κάνει εντύπωση που σε αυτή την υπόθεση κανείς δεν γνωρίζει τίποτα»…

Η δίκη λοιπόν για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011, συνεχίστηκε σήμερα, όπου εξετάστηκαν ως μάρτυρες οι Δημόπουλος (βοηθός διαιτητή), Μουλάς (μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου), Κουτρούμπας (μέλος του Δ.Σ του Ολυμπιακού Βόλου) και ο Κώστας Πηλαδάκης. Ολοι δήλωσαν άγνοια ή πόσο καλός άνθρωπος είναι ο Μπέος. Κανείς δεν είδε ή άκουσε κάτι. Τουλάχιστον, το πρώην αφεντικό της Λάρισας ήταν ξεκάθαρος: «Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν χωρίς αποδείξεις. Είναι άλλο το τι μπορεί να λέμε στα καφενεία και άλλο εδώ. Εδώ πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Δεν θα κατηγορούσα ποτέ κανέναν χωρίς αποδείξεις. Έκανα επενδύσεις στο ποδόσφαιρο και στεναχωρήθηκα πολλές φορές, έψαξα το θέμα αλλά δεν βρήκα άκρη. Δεν ασχολούμαι πια με το ποδόσφαιρο και ούτε θέλω να ασχολούμαι. Εγώ ήρθα σήμερα εδώ από σεβασμό στο δικαστήριό σας και μόνο γνωρίζοντας ότι δεν θα σας κάνω σοφότερους». Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και ούτε έχω και καμία διάθεση να εμπλακώ ξανά, επειδή γράφονται και διάφορα».

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι μάρτυρες αναλώθηκαν σε εκτιμήσεις και χαρακτήρισαν τον κατηγορούμενο Αχιλλέα Μπέο «εξιλαστήριο θύμα», που πήρε την κατάλληλα… πάσα για να πει στο δικαστήριο «θα πάω και στη Βουλή! Δεν θα τους κάνω το χατίρι. Εγώ είμαι ειλικρινής, αληθινός και επειδή είμαι αληθινός βρίσκομαι σήμερα εδώ. Θα ήθελα να πω και κάτι ακόμα. Όλοι έρχονται εδώ και λένε ότι δεν έχουν παίξει ποτέ στοίχημα. Αν είναι δυνατόν! Υπάρχουν 6.500 πρακτορεία στην Ελλάδα. Εννοείται πως έχω παίξει στοίχημα. Εγώ είμαι αληθινός ειλικρινά και λέω ότι έχω παίξει. Δεν είναι παράνομο».

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη και έχουν κληθεί να καταθέσουν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου Γιώργος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter