Μεγαλοοικονόμου: Ο Λεβέντης με παρακάλεσε να πάω στο κόμμα του – Γιατί δεν παρέδωσε την έδρα της

Μεγαλοοικονόμου: Ο Λεβέντης με παρακάλεσε να πάω στο κόμμα του – Γιατί δεν παρέδωσε την έδρα της

Στις δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη απάντησε σήμερα η συνεργαζόμενη πλέον με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

«Μελέτησα το πολυνομοσχέδιο, μελέτησα τα υπέρ και τα κατά, είδα ότι φτάνουμε στο τέλος της τρίτης αξιολόγησης, ήταν προαποφασισμένα να ψηφιστούν. Θεώρησα ότι αυτή τη δεδομένη στιγμή είναι σωστό να προσχωρήσω και εγώ με τις δυνάμεις μου και με τον αγώνα που κάνω στην περιφέρεια μου, να βοηθήσω όσο μπορώ» δήλωσε η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Realfm 97,8.

«Δεν είχα μιλήσει με κανέναν από το ΣΥΡΙΖΑ. Έμαθα την αποδοχή από την κα Χριστοδουλοπούλου που διάβασε τις επιστολές. Θεωρώ ότι εκλογές θα αργήσουν, αλλά όταν μου γίνει η πρόταση ευχαρίστως θα κατέβω με το ΣΥΡΙΖΑ», είπε η κ. Μεγαλοοικονόμου.

«Ο κύκλος με την Ένωση Κεντρώων έκλεισε. Δεν χρειάζεται να σχολιάζω. Βγήκα γιατί δεν συμφώνησα. Είχα πει στον κ. Λεβέντη να παραδώσω την έδρα μου, δεν την έκανε δεκτή για να μην την πάρει ο κ. Καλλιάνος», σημείωσε ενώ συμπλήρωσε: «Τώρα πέταξε το πουλί! Όλα γίνονται στην ώρα τους».

«Ο κ. Λεβέντης δεν είναι ευεργέτης μου, με παρακάλεσε να πάω με το κόμμα του» πρόσθεσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter