Μπορεί να την «έκοψε» από παντού, αλλά η Ντόρα έδειξε… κατανόηση: «Θα κάνουμε τον Κυριάκο πρωθυπουργό»!

Μπορεί να την «έκοψε» από παντού, αλλά η Ντόρα έδειξε… κατανόηση: «Θα κάνουμε τον Κυριάκο πρωθυπουργό»!

«Εμείς θα σε κάνουμε Πρωθυπουργό» απάντησε, εμμέσως πλην σαφώς, η Ντόρα Μπακογιάννη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, από το βήμα του 11ου συνεδρίου της ΝΔ, παρότι στο τέλος της ομιλίας της δήλωσε «κατανόηση» και «σεβασμό» στην «αδελφοκτόνα» προσπάθεια του να την ακυρώσει αποκλείοντάς την από υπουργικά και πολιτειακά αξιώματα.

«Θα βγούμε νικητές. Θα κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, τον καλύτερο πρωθυπουργό», σημείωσε με νόημα, ενώ όλες οι αναφορές στην ομιλία της υπογράμμιζαν το ειδικό, πολιτικό της βάρος για τη ΝΔ.

Καταχειροκροτούμενη από τους συνέδρους που σηκώθηκαν όρθιοι, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ποτέ δε φοβήθηκα να πολεμήσω για τις αξίες και τα πιστεύω μου. Ακόμη κι όταν κάποιοι μου έλεγαν ότι έχω μείνει μόνη μου. Έχω δώσει μάχες για την πατρίδα και την παράταξη. Έχω τιμηθεί από το λαό και την παράταξη σε καίριες θέσεις. Από την ολυμπιακή Αθήνα μέχρι το Βουκουρέστι , το 2008 και αισθάνομαι υπερήφανη γιατί κράτησα ψηλά την ελληνική σημαία». Υπενθύμισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι διέπεται από τις αρχές και τις αξίες του κοινοβουλευτισμού: «Σήμερα αισθάνομαι υπερήφανη. Είμαι κόρη του μεγαλύτερου Έλληνα κοινοβουλευτικού. Μεγάλωσα με την αντίληψη ότι η υψηλότερη τιμή και διάκριση είναι ο τίτλος του βουλευτή. Δε σου χρειάζεται κανένα άλλο αξίωμα να υπερασπιστείς τις ιδέες σου», τόνισε.

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαβεβαίωσε μεν ότι θα αγωνιστεί «με όλες τις δυνάμεις» της «για να νικήσει η ΝΔ» πλην όμως φρόντισε να διευκρινίσει και το λόγο: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από αυτόν της πανστρατιάς», παρατήρησε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter