Περού: 15 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα

Περού: 15 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα

Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στο βόρειο τμήμα του Περού με αποτέλεσμα 15 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 25 να τραυματιστούν, στο δεύτερο πανομοιότυπο πολύνεκρο τροχαίο μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, γνωστοποίησε η αστυνομία.

 «Έχουμε 15 νεκρούς στην πτώση λεωφορείου σε χαράδρα, στον δρόμο που συνδέει τη Σίουας με την Κιτσέ», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Έντγκαρ Κοτσάτσι της αστυνομίας της Ουαράς, στην περιοχή Άνκας.

Το λεωφορείο της εταιρείας μεταφορών Ροσάριο εκτελούσε δρομολόγιο προς την πρωτεύουσα, τη Λίμα, όταν έπεσε σε χαράδρα 50 μέτρων. Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται τρία παιδιά ηλικίας 6, 8 και 10 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο του Περού. Το Σάββατο, τουλάχιστον 9 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 40 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα 150 μέτρων στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας των Άνδεων.

Αυτού του είδους τα δυστυχήματα είναι πολύ συχνά στο Περού: ο απολογισμός των θυμάτων των τροχαίων στη χώρα ανήλθε στους 2.700 νεκρούς το 2017, σύμφωνα με την αστυνομία της λατινοαμερικάνικης χώρας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter