Έκλεισαν το ίδρυμα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Μπεν Χατίρα, για «σύνδεση» με τρομοκρατία

Έκλεισαν το ίδρυμα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Μπεν Χατίρα, για «σύνδεση» με τρομοκρατία

Από την γερμανική κυβέρνηση ανακοινώθηκε ότι θέτει εκτός νόμου την ισλαμιστική μη κυβερνητική οργάνωση Ansaar και αρκετά παρακλάδια της, με την κατηγορία της «υπόγειας» χρηματοδότησης της ισλαμιστικής τρομοκρατίας. Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Ανίς Μπεν Χατίρα, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με την εν λόγω οργάνωση και μάλιστα λέγεται πως αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκε από την Ντάρμσταντ το 2017.

Ο Τυνήσιος ποδοσφαιριστής, ο οποίος φόρεσε την φανέλα της ΑΕΛ, έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα στη γενέτειρά του, το Βερολίνο, το οποίο έκλεισαν οι αρχές και προχώρησαν σε κατάσχεση κάποιων κονδυλίων που είχε εξασφαλίσει και τα οποία θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στις 27 Απριλίου ανακοινώθηκε από την Λάρισα ότι «βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει μονομερώς το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον Γερμανοτυνήσιο ποδοσφαιριστή της ΒΕΝ – HATIRA ο οποίος χωρίς να ενημερώσει, είτε τον team manager κ. Κώστα Μαντζιώκα, είτε τους προπονητές του, είτε την Διοίκηση, αμέσως μετά τον άτυχο αγώνα μας με την ΠΑΕ ΟΦΗ, εξαφανίσθηκε από τις προπονήσεις και την κατοικία του στην Λάρισα και σήμερα μετά από αναζήτηση του Ελληνογερμανού manager του, πληροφορηθήκαμε ότι ευρίσκεται στην Γερμανία και θα επιστρέψει στην Λάρισα την επόμενη Δευτέρα, ισχυριζόμενος ότι έχει προσωπικό πρόβλημα. Ο ποδοσφαιριστής είναι πληρωμένος μέχρι και το τελευταίο ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter