ΑΕΚ: Θλάση ο Σάκχοφ, «τρέχει» για Ολυμπιακό, νοκ άουτ και ο Σιμόες

ΑΕΚ: Θλάση ο Σάκχοφ, «τρέχει» για Ολυμπιακό, νοκ άουτ και ο Σιμόες

Nέο πλήγμα για την ΑΕΚ, διπλό αυτή τη φορά, καθώς σήμερα (23/3) έγινε γνωστό ότι ο Γεβγέν Σάκχοφ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, ενώ ο Αντρέ Σιμόες θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο.

Ο Σάκχοφ ένιωσε ένα σφίξιμο μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία και έδειξε πως θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό την μεθεπόμενη Κυριακή, όπως άλλωστε και οι Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος (προέρχεται από κάκωση στον ώμο) που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την επόμενη βδομάδα με στόχο να μπορέσουν να αγωνιστούν στο ντέρμπι της 4ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά στον Σιμόες, ο Πορτογάλος που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του για να πάρει δεύτερη γνώμη από το γιατρό της Πόρτο. Μετά από συνεννόηση του ιατρικού επιτελείου των «κιτρινόμαυρων» με το γιατρό του θ’ αποφασιστεί αν θα συνεχίσει την συντηρητική αγωγή ή θα χειρουργηθεί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter