ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αναλαμβάνουμε τα έξοδα για τις προμελέτες του Ερασιτέχνη στο Βοτανικό»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αναλαμβάνουμε τα έξοδα για τις προμελέτες του Ερασιτέχνη στο Βοτανικό»
Ç ÅÊÔÁÓÇ ÓÔÇÍ ÏÐÏÉÁ ÈÁ ÕËÏÐÏÉÇÈÅÉ Ç ÄÉÐËÇ ÁÍÁÐËÁÓÇ ÔÏ ÐÑÏÔÆÅÊÔ ÔÏÕ ÂÏÔÁÍÉÊÏÕ / ËÇØÅÉÓ ÌÅ DRONE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÅÓ ÁÑ×ÅÉÏÕ: ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι αναλαμβάνει την χρηματοδότηση της εκπόνησης των απαραίτητων προμελετών για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό. Το έργο έχει ήδη καθυστερήσεις και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ήρθε μία μέρα μετά την αντίδραση της Θ.13.

Σε ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί έθιξαν το θέμα της καθυστέρησης και ενδεικτικά ανέφεραν για τον Δήμο Αθηναίων: «Να μην λέει ψέματα όταν ισχυρίζεται πως το project είναι εντός χρονοδιαγραμμάτων. Δεν είναι. Στο άρθρο 12, παρ. 1 του Μνημονίου Συναντίληψης ορίζεται πως οι διμερείς και πολυμερείς συμβάσεις θα έχουν συναφθεί έως την 31/3/2021. Καμία σύμβαση δεν έχει μέχρι στιγμής υπογραφεί».

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφουγκράζεται το εύλογο ενδιαφέρον των φίλων του Παναθηναϊκού και σε αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συνυπέγραψαν το Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης, οι οποίοι εργάζονται καλόπιστα και εντατικά για την ολοκλήρωση του έργου, ανακοινώνει πως αναλαμβάνει την χρηματοδότηση για την εκπόνηση των απαραίτητων προμελετών για τους αθλητικούς χώρους του Αθλητικού Ομίλου. Οι συγκεκριμένες προμελέτες, αφού τύχουν της έγκρισης των εμπλεκόμενων μερών, θα κατατεθούν στη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου, μαζί με τις σχετικές συμβάσεις, για έγκριση και από τα μέλη».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter