Σπουδαία νίκη για την ΑΕΚ, νίκησε στις καθυστερήσεις εκτός έδρας τον Βόλο με 3-2

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΚ, νίκησε στις καθυστερήσεις εκτός έδρας τον Βόλο με 3-2

Όλα στραβά πήγαν στην ΑΕΚ στο ξεκίνημα του εκτός έδρας αγώνα της με τον Βόλο, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη με σκορ 3-2.

Η Ενωση βρέθηκε να χάνει στο 8’ με σουτ του Ντέλετιτς που τιμώρησε τραγικό λάθος του Μουκουντί. Και σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, στο 24’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μάνταλος για φάουλ στον Κόμπα. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και με γκολ των Γιόνσον (32’) και Τσούμπερ (37’) πήραν προβάδισμα στο σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και η ΑΕΚ κρατούσε με σχετική άμεση το 1-2. Λογάριαζε όμως χωρίς τον Ντέλετιτς που την «πλήγωσε» για δεύτερη φορά στο 72’ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει και στο 88’ είχε δοκάρι με τον Αραούχο. Στο 91’ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Κρούζλιακ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ – νίκη ο Αμραμπατ.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Κίτσος (46’ Λούνα), Σιέλης, Ασλανίδης (46’ Κρούζλιακ), Άλχο, Τσοκάνης, Τρουιγιέ (75’ Γκλάβτσιτς), Κορνετέ (60’ Ενγκίν), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μωραΐτης.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί (77’ Πινέδα), Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Γαλανόπουλος (73’ Σιμάνσκι), Γιόνσον, Τσούμπερ (67’ Αραούχο), Ελίασον (77’ Αμραμπατ), Μάνταλος, Πόνσε (67’ Zίνι).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter