ΑΕΚ: Νίκη με άγχος επί του Παναιτωλικού

ΑΕΚ: Νίκη με άγχος επί του Παναιτωλικού

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός αντέδρασε και μείωσε το σκορ, ωστόσο ο Τσούμπερ σκόραρε στο 83’ και η ομάδα του πήρε τη νίκη με δύο γκολ διαφορά (1-3).

Η Ενωση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με πρόθεση να το «καθαρίσει». Πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο είχε πετύχει δύο γκολ και κρατούσε τη νίκη στα χέρια της.

Το σκορ άνοιξε στο 13’. Ο Μοχαμάντι από αριστερά έβγαλε καλοτραβηγμένη σέντρα, στο δεύτερο δοκάρι στο ύψος της μικρής περιοχής ο Λιβάι Γκαρσία έκανε μεγάλο άλμα, νίκησε στον αέρα τον Ροντρίγκες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Η ΑΕΚ «χτύπησε» για δεύτερη φορά σρτο 26’. Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ, ο Βράνιες πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (0-2).

Στο 39΄ο Μεντόσα εκτέλεσε φάουλ, ωστόσο ο Στάνκοβιτς «έσβησε» τον κίνδυνο για την εστία του.

Ο Παναιτωλικός πίεζε να μειώσει το σκορ και τα κατάφερε στο 58’. Ο Μπαρμπόσα σέντραρε και ο Βέργος με σουτ έκανε το 1-2. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 79’ με τον Κορνέλιους, αλλά είχε σωστή αντίδραση ο Στάνκοβιτς.

Η ΑΕΚ «τελείωσε» το ματς στο 83’ με γκολ του Τσούμπερ (1-3).

Ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μεντόσα, Κορνέλιους, Σιμόες, Λε Ταλέκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκες (46’ Μελισσάς), Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Αντούνες (74’ Αποστολάκης), Βαρόνε, Ντίας, Φλόρες, Μεντόσα (41’ Μπαρμπόσα), Βέργος, Ντουάρτε (74’ Ζεστέντ).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Μοχαμάντι, Βράνιες, Τζαβέλλας, Σιμόες (67’ Σιμάνσκι), Λε Ταλέκ (84’ Σάκχοφ), Μάνταλος (75’ Χατζισαφί), Γκαρσία (84’ Σβάρνας), Αραούχο (75’ Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter