Άγιοι Ανάργυροι: «Μου αιμορραγούν την ψυχή – Τι έκανε η αστυνομία;» – Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη (Video)

Άγιοι Ανάργυροι: «Μου αιμορραγούν την ψυχή – Τι έκανε η αστυνομία;» – Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη (Video)

«Απογοητεύομαι, πληγώνομαι φοβερά και μου επανατραυματίζουν το ίδιο τραύμα που έχει πλημμυρίσει την ψυχή μου και τη ζωή μου. Μου αιμορραγούν την ψυχή και απογοητεύομαι πολύ» ανέφερε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, σχετικά με την νέα γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

«Το κοριτσάκι όπως κινήθηκε να πάει στο ΑΤ μου θύμισε πολύ την Ελένη μου που πήγε μετά τον βιασμό της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου και ήταν ένας Πατρινός αξιωματικός και αστυφύλακας, που το διώξανε το παιδί μου, αυτοί οι δύο δολοφόνοι της Ελένης. Και όταν έγινε η δολοφονία του παιδιού, αυτοβούλως πήγανε στην ανακρίτρια. Και μετά ήρθαν οι αδιάφθοροι, από την Αθήνα και τα βγήκαν όλα σωστά. Πόσο σωστά τα βρήκανε; Αλλά κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» συμπλήρωσε η Κούλα Αρμουτίδου.

Όπως αναφέρει αρχικά: «Η Ελένη έφυγε σαν μάρτυρας και άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου και δεν θα επαναπαυτούν μόνο σε αυτή την φρικτή δολοφονία έξω από το ΑΤ. Θα ακολουθήσουν και άλλες δολοφονίες, χειρότερες. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το χειρότερο. Μπροστά σε αστυνομικό τμήμα έγινε φρικτή δολοφονία, σφαγιάστηκε ένα κορίτσι; Μου είναι αδιανόητο. Πήγε να ζητήσει προστασία στα όργανα της τάξης, που όταν ορκίζονται, ορκίζονται πίστη, προστασία του πολίτη (…). Και οι αστυφύλακες με τους 9 μήνες εκπαίδευσης, δεν εκπαιδεύονται σωστά. Με τόσους μήνες εκπαίδευσης βάζεις στο αστυνομικό τμήμα 22ετών, κοπέλα, να προσφέρει τι; Δεν πρέπει να είναι με συναδέρφους, να μαθαίνει;».

«Τι έκανε η αστυνομία;»

Στη συνέχεια, τόνισε ότι «Τι έκανε η αστυνομία, πού ήταν η προστασία; Δεν έπρεπε αυτό το κορίτσι να το κρατήσουνε; Δεν πρέπει αυτή η πολιτεία σε τέτοιες περιπτώσεις να πληρώνει ξενοδοχεία; Σε ένα άλλο σημείο, όχι στο σπίτι, στο σπίτι που ξέρει ο κακοποιητής, ο δολοφόνος. Θα έφευγε από κει και θα την εύρισκε στο σπίτι, θα παραβίαζε την πόρτα, τα έμπαινε μέσα με το μαχαίρι και θα την σκότωνε. Αφού τον απέρριψε, θα το έκανε». «Είναι σαθρό το σύστημα», επισημαίνει.

Ακόμη, ανέφερε πως «ο πρωθυπουργός ήρθε και εγώ αυτό που πρόλαβα να πω ήταν για τους νόμους, την αυστηροποίηση των ποινών. Και μην μου λέτε πως δεν θα επιφέρει αποτελέσματα. Εμένα που με έχουν καταδικάσει σε ισόβια κάθειρξη, που το σπίτι μου είναι η φυλακή μου και το δωμάτιο το κελί μου και πονάω και αιμορραγώ, και ζω μόνο με τις αναμνήσεις, με το τότε, τι να σκεφτώ;».

Η κυρία Αρμουτίδου τέλος μίλησε και για το δεύτερο παιδί της, την αδερφή της Ελένης, που δεν έχει κανένα βοήθημα από την πολιτεία για τα όσα έζησε, ενώ επανέλαβε πως πρέπει να καθιερωθεί ο όρος γυναικτοκτονία.

Δείτε επίσης:

Άρειος Πάγος: Ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» και στον Κασιδιάρη ζητά η Εισαγγελέας


Άγιοι Ανάργυροι: «Πήγα μαυρισμένη στο ξύλο και με έδιωξαν» – Καταγγελία σοκ μετά και τις νέες αποκαλύψεις (Video)


Δημοσκοπήσεις «στο γκρι» για τη Νέα Δημοκρατία και το γαλάζιο «πλεκτό» που ξηλώνεται σταθερά


Άγιοι Ανάργυροι: «Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα» λέει ο Χρυσοχοΐδης τέσσερις ημέρες μετά τη γυναικοκτονία


Αγ. Ανάργυροι: «Για να βρίσκεται εκεί ο νόμος του δίνει το δικαίωμα» – Οι ισχυρισμοί της ΕΛΑΣ για τον επίορκο αστυνομικό (Video)


Απίστευτες εικόνες: Αρχιμανδρίτης ξυλοκόπησε Μητροπολίτη μέσα σε εκκλησία – Έτρεξε και του έριξε μπουνιά (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter