Αντικυβερνητική επικοινωνιακή καταιγίδα από το ΠΑΣΟΚ: Τηλεοπτική καμπάνια για «Game Over Μητσοτάκη» (Video)

Αντικυβερνητική επικοινωνιακή καταιγίδα από το ΠΑΣΟΚ: Τηλεοπτική καμπάνια για «Game Over Μητσοτάκη» (Video)

Την κινητοποίηση του κόσμου για να δώσει, μέσω της ψήφου του, διέξοδο στη δυσαρέσκειά του απέναντι στην κυβερνητική πολιτική της ΝΔ, επιιδιώκει η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη με την έναρξη της τηλεοπτικής προεκλογικής καμπάνιας της. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης φιλοδοξεί να προσελκύσει ψηφοφόρους και προωθεί μια αντικυβερνητική …επικοινωνιακή καταιγίδα . Καλεί τους πολίτες να βάλουν φρένο στην αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μάλιστα, το πρώτο προεκλογικό του σποτ “κλείνει” με τη φράση Game Over -Φτάνει το VR (Εικονική πραγματικότητα/Virtual reality) ενώ υπογραμμίζεται η φράση «Ώρα για δράση». Η Χαριλάου Τρικούπη προβάλλει ότι το βράδυ των εκλογών θα είναι στην “όχθη των νικητών”.

«Ήρθε η ώρα να αρχίσει ο χρόνος να μετράει. Να κάνουμε τις ευκαιρίες πράξη για όλους. Τώρα, για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Στις 9 Ιουνίου συνεχίζουμε πιο δυνατά γιατί οι πράξεις μετράνε». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει με το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις ευρωεκλογές ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην προεκλογική παρουσίαση προτάσσεται η ανάγκη αξιόπιστων απαντήσεων για τη λύση των προβλημάτων των πολιτών.

«Μπορούμε και αξίζουμε περισσότερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη» είναι το σύνθημα του τηλεοπτικού σποτ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σε αυτό περιλαμβάνεται και απόσπασμα από την ομιλία της 24ης Μαΐου 2024 του Νίκου Ανδρουλάκη στην Βουλή σχετικά με την ακρίβεια, όταν ανέφερε ότι το προεκλογικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας «Σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη» είναι «μια γαργαλιστική πρόκληση». Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε επισημάνει -και το αναπαράγει- ότι το σύνθημα αυτό θυμίζει συντηρητικό κόμμα υπό ένταξη χώρας. Μάλιστα, εξηγεί ότι η πολιτική φιλοσοφία του συνθήματος της ΝΔ δείχνει ότι η κυβέρνηση απευθύνεται σε μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών, «σε μια κοινωνία που θέλετε να σκέφτεται με έναν παλαιού τύπου βαλκανικό επαρχιωτισμό».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίζεται στο προεκλογικό σποτ να εστιάζει στην αποδόμηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι με την πολιτική της η Ελλάδα σταθερά αποκλίνει από τον σκληρό πυρήνα της ένωσης , ως προς την οικονομία, την αγοραστική δύναμη, τις παραγωγικές επενδύσεις, ενώ υστερεί και στη δημόσια υγεία και σε θέματα κράτους δικαίου.

Παράλληλα, απαριθμεί τα αρνητικά ρεκόρ της Ελλάδας, τονίζοντας ότι η χώρα μας έχει τη χαμηλότερη αγοραστική δύναμη στην Ευρωζώνη και τη δεύτερη χαμηλότερη στην Ευρώπη των 27, πάνω μόνο από τη γειτονική Βουλγαρία, ενώ οι πολίτες της πληρώνουν και τις μεγαλύτερες ιδιωτικές δαπάνες υγείας σε όλη την ευρωζώνη και έρχονται δεύτεροι στην Ευρώπη των 27 πίσω μόνο από τη Βουλγαρία.

Προβάλλει ότι το ΠΑΣΟΚ αγωνίζεται για μια άλλη Ευρώπη στη βάση ευρωπαϊκών αρχών δικαίου αλλά και με πολιτικές για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων. Έτσι, ζητά την ψήφο για να μπει τέλος στην αλαζονεία της κυβέρνησης της ΝΔ και των πολιτικών της που, όπως σημειώνει, είναι στην αντίθετη κατεύθυνση από τα αιτήματα και τις ανάγκες του κόσμου.

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Επιβεβαίωσε το επεισόδιο Φλωρίδη με αστυνομικούς – Ζήτησε εξηγήσεις από τον υπουργό

ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη του Documento: Η ΑΑΔΕ θα πρέπει να δώσει άμεσα απαντήσεις, δημιουργούνται μεγάλα ερωτήματα

«Στο κόκκινο» οι σχέσεις Ισραήλ – Ισπανίας μετά την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους

To διακύβευμα της κάλπης και οι 11 έδρες της ΝΕΑΡ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter