Basket League: Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Basket League: Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Τα πράσινα του Παναθηναϊκού προβάρει ο Ισπανός διεθνής φόργουορντ Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (2,06 μ). Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν από τους «πρασίνους», η συμφωνία είναι σχεδόν βέβαιη και αναμένεται να τελεσιδικήσει τις επόμενες ώρες.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ισπανίας (όπως και ο αδελφός του, Ουίλι) και μάλιστα έκανε θραύση στον τελικό του περυσινού Ευρωμπάσκετ στο Βερολίνο, όπου «εκτέλεσε» τους Γάλλους με 27 πόντους και 7/9 τρίποντα. Έναν χρόνο νωρίτερα, κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Ο 28χρονος φόργουορντ έπαιξε στο ΝΒΑ τα τελευταία επτά χρόνια (339 αγώνες), κυρίως με τους Ντένβερ Νάγκετς (2016-20), αλλά και με τους Τίμπεργουλβς, Σέλτικς, Σπερς, Τζαζ και Ράπτορς. Με τη Μινεσότα είχε μ.ο. 12,9 πόντους σε 14 αγώνες προ τριετίας. Πρόσφατα έγινε γνωστός και εκτός μπάσκετ, από τη συμμετοχή του στη σειρά Hustle του Netflix.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός προτίθεται να κρατήσει στο δυναμικό του τον Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός γκαρντ έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter