Basket League: Στον Παναθηναϊκό για έναν χρόνο ο Τζέριαν Γκραντ

Basket League: Στον Παναθηναϊκό για έναν χρόνο ο Τζέριαν Γκραντ

Την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Τζέριαν Γκραντ με μονοετές συμβόλαιο ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο 30χρονος μπασκετμπολίστας αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης του Eurocup την περασμένη περίοδο με τη φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ Άγκυρας. Οι μέσοι όροι του: 14,9 πόντοι και 6,1 ασίστ.

Ο Γκραντ, που είχε μέσο όρο 14,1 πόντους στο πέρασμά του από την ελληνική Α1 με τον Προμηθέα Πάτρας, αγωνίστηκε για λίγο στην Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο.

Την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν απέκτησε τους Κώστα Σλούκα, Ντίνο Μήτογλου, ενώ στα πράσινα ντύθηκαν επίσης οι Λούκα Βιλντόσα, Ματίας Λεσόρτ, Δημήτρης Μωραΐτης και Κώστας Αντετοκούνμπο. Αποδεσμεύτηκαν ήδη οι Ντέρικ Ουίλιαμς, Πάρις Λι, Αρτούρας Γκουντάιτις και Ματέους Πονίτκα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ πλέον και εγώ μέλος ενός τόσο ιστορικού οργανισμού που διαθέτει μια τεράστια βάση φιλάθλων. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με τους νέους μου συμπαίκτες και προπονητές για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών», ανέφερε ο Γκραντ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter