Champions League: Προβάδισμα για Ντόρτμουντ και Μπενφίκα

Champions League: Προβάδισμα για Ντόρτμουντ και Μπενφίκα

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Μπενφίκα απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στους αποψινούς αγώνες για τη φάση των «16» στο Champions League.

Οι Γερμανοί νίκησαν την ακριβοπληρωμένη Τσέλσι με 1-0, με προσωπική ενέργεια και κούρσα 70 μέτρων του Καρίμ Αντεγιέμι στο 61’. Η φιλοξενούμενη Τσέλσι άγγιξε το γκολ στο 42’, όταν ο Ζοάο Φέλιξ πλάσαρε στο δοκάρι, και ξανά στο 73’ με τον Κουλιμπαλί και στο 90+5’ με τον Έντσο Φερνάντες.

Η φορμαρισμένη Μπενφίκα έφυγε νικήτρια από το Βέλγιο: 2-0 τη Μπριζ, με πέναλτι του Ζοάο Μάριο στο 51’ και γκολ του Νέρες στο 88’. Ο Ράφα Σίλβα είχε δοκάρι για τους Πορτογάλους στο 38’.

Στους χθεσινούς αγώνες για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η Μπάγερν νίκησε την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι με 1-0 (Κομάν 53’) και η Μίλαν την Τότεναμ στην Ιταλία με το ίδιο σκορ (Ντίας 6’).

Στο ντέρμπι κορυφής της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, η δις πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στο Λονδίνο την Άρσεναλ με 1-3 (Σάκα πεν. 42’ – Ντε Μπρόινε 24’, Γκρίλις 72’, Χάαλαντ 82’) και την έφτασε στους 52 βαθμούς. Οι «κανονιέρηδες» έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter