Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ζούμε σε δημοκρατική χώρα

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ζούμε σε δημοκρατική χώρα

Το ήξεραν και οι πέτρες ότι τα χρήματα της λίστας Πέτσα μοιράστηκαν στα ΜΜΕ με μοναδικό κριτήριο τις καλές σχέσεις και τις επαφές που είχαν με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Είσαι φίλος μας; Περάστε.

Δεν σε ξέρουμε; Ορίστε ένα κοκτέιλ για να γνωριστούμε.

Μας πας κόντρα; Συγγνώμη, αλλά δεν έχουμε τραπέζι. Βασικά χωρίς συγγνώμη.

Τόσο καιρό μας έλεγαν για κριτήρια διαφάνειας κι αξιολόγηση και τελικά αποδείχθηκε από το έγγραφο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το documentonews.gr ότι ο μοναδικός υπεύθυνος για την επιλογή των ΜΜΕ ήταν ο Στέλιος Πέτσας.

*** Στην επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Initiative Media, Μιχάλης Γκάλγκος, προς το Μέγαρο Μαξίμου σημειώνει: «Έχουμε προβεί στη διαβίβαση όλων των εντολών προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως ορίζονται στη Σύμβαση (εφεξής τα Μέσα), που μας γνωστοποιήσατε για εκτέλεση, υπό την ιδιότητά μας ως αναδόχου της σύμβασης».
Δηλαδή αυτά που ΕΣΕΙΣ μας υποδείξατε.
Καταλάβατε;

*** Αυτό το χαρτί από μόνο του αποτελεί απόδειξη ενοχής ότι η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» δεν έγινε για λόγους υγείας, αλλά για λόγους δημοσίων σχέσεων. Απλά η κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη την πανδημία, έκανε αυτό που θα έκανε με κάποιον άλλον τρόπο. Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να κινηθούν αυτεπάγγελτα όλες εκείνες οι διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα για τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά όχι. Εδώ, στο επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη οι θεσμοί είναι απλά για να υπάρχουν και η απόλυτη πλειοψηφία των ΜΜΕ για να παίζουν τα κυβερνητικά δελτία Τύπου και ν’ αναλώνονται σε ρόλο δικηγόρου σε περίπτωση που ξεσηκωθεί για τον έναν ή τον άλλο λόγο ο κόσμος και οι χρήστες στα social media.

*** Σε ποιο κανονικό κράτος, σε ποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αποδεικνύονταν ότι μοιράστηκε δημόσιο χρήμα σε συγγενικά και φιλικά ΜΜΕ με μοναδικό σκοπό να αβαντάρουν το κυβερνητικό έργο και ν’ αναφέρουν τον πρωθυπουργό ως Μωυσή, Ηρακλή, Φελπς, Τσιτάχ, Σιμουλτανέ, Τσόρτσιλ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και δεν θα γινόταν χαμός;

*** Στην Αυστρία ο Κουρτς κατηγορήθηκε για χειραγώγηση των ΜΜΕ για προσωπικό όφελος, χρησιμοποιώντας δημόσια κεφάλαια ύψους άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ και στο τέλος ο πρώην πλέον καγκελάριος υποχρεώθηκε να αποσυρθεί από την πολιτική και η έρευνα συνεχίζει να τρέχει. Εδώ δεν κουνιέται φύλλο.
Αλλά εμείς δεν είμαστε ούτε κανονικό κράτος, ούτε κανονική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

*** Ο Κυριάκος μας είπε ότι είτε κάποιος είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ, είτε είναι διασωληνωμένος εντός ΜΕΘ είναι το ίδιο και το αυτό. «Έχουμε ενδείξεις ότι έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς (σ.σ. που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ) σε σχέση με αυτούς, οι οποίοι είναι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας; Δεν έχω τέτοια ένδειξη. Όχι δεν έχω, έχετε εσείς; Φέρτε την», ήταν το λόγια του.

*** Δηλαδή, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, μας είπε, λες και είναι γιατρός, ότι είναι το ίδιο. Δεν έχει ένδειξη, παιδιά. Γιατί αυτά που καταγγέλλουν καθημερινά οι γιατροί και ο Νίκος Καπραβέλος που ο άνθρωπος είναι διευθυντής σε ΜΕΘ δεν αποτελούν ένδειξη, είναι κάτι άλλο.

*** Γιατρός την είδε και ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι η διασωλήνωση «δεν είναι μια ευρύτερη ιατρική δύσκολη συνθήκη» και οκ, δηλαδή, μην τρελαίνεστε όλοι με τις ΜΕΘ.

*** Δεν υπάρχει, επίσης, καμία ένδειξη ότι κινδυνεύουν ασθενείς με Covid-19, καθώς και με πνευμονία και πυρετό λόγω της νόσου όταν μεταφέρονται με φιάλες οξυγόνου μες στη βροχή. Ίσα ίσα κάνουν μπάνιο κιόλας που δεν θα έκαναν.

Η ΝΤΑΜΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter