Διάγγελμα εκτός τόπου και χρόνου στο κλείσιμο του debate από τον Μητσοτάκη

Διάγγελμα εκτός τόπου και χρόνου στο κλείσιμο του debate από τον Μητσοτάκη

Ως επιστέγασμα της καταστροφικής του εμφάνισης και την εκκωφαντική ομολογία του για την παράνομη παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη και τις ευθύνες που τον βαραίνουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών με ένα ακόμα από τα γνωστά του διαγγέλματα, καλώντας ουσιαστικά τους πολίτες να μην τον αξιολογήσουν για το έργο του αλλά για όσα τάζει.

Ούτε τριάντα λέξεις δεν κράτησε για τον απολογισμό της κυβέρνησής του κατά την τελική του τοποθέτηση ο απερχόμενος πρωθυπουργός, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να τον κρίνουν για τα όσα υπόσχεται!

Αφού επανέλαβε τα προεκλογικά του συνθήματα για το ότι στις εκλογές κρίνεται εάν θα «συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά ή κυλίσουμε σε ένα παρελθόν ξεχάσουμε», τόνισε πως «οι πολίτες ψηφίζουν με γνώμονα το μέλλον», καταφεύγοντας σε υποσχέσεις.

«Για μια Ελλάδα παραγωγική , μια Ελλάδα που θα συνεχίσει στην τροχιά της δυναμικής ανάκαμψης με ρυθμούς ανάπτυξης διπλάσιους από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, με την ανεργία κάτω από 10%, μια Ελλάδα που θα μπορέσει να ανεβάσει το μέσο μισθό στα 1500 ευρώ και τον κατώτατο στα 950 ευρώ, κάτι που δεν θα γίνει αλλιώς παρά μόνο αν συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει» συνέχισε ο Κυρ. Μητσοτάκης τάζοντας πράγματα που δεν έκανε κατά την τετραετία του, μιλώντας περί… ανέμων και υδάτων.

«Ξέρω ότι στην κοινωνική Ελλάδα που οραματίζομαι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά, έχουμε σχέδιο για να κάνουμε καλύτερη την κατάσταση στη δημόσια υγεία. Ξέρω πως η Ελλάδα θα γίνει πρωταγωνίστρια στην πράσινη ανάπτυξη, κάτι απαραίτητο για λόγους ενεργειακής απεξάρτησης. Μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές , να παράγουμε περισσότερη ενέργεια από ήλιο και άνεμο» πρόσθεσε, για να συνεχίσει για «Μια Ελλάδα που θα παραμένει ισχυρή, πρωταγωνίστρια στην περιοχή, που θα συμμετέχει ισότιμα στις ευρωπαϊκές εξελίξεις, θα συνδιαμορφώνει την Ευρώπη που όλοι οραματιζόμαστε».

«Αυτή την Ελλάδα μπορούμε να την κάνουμε πράξη, είναι στο χέρι μας αν θα προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά για την Ελλάδα που όλοι οραματιζόμαστε» κατέληξε, μετατρέποντας το κλείσιμο του debate  σε -ένα ακόμα- προεκλογικό γήπεδο της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από την κρατική συχνότητα.

Διαβάστε επίσης:

Την «πάτησε» ο Μητσοτάκης στο debate: Πώς ξέρει ότι ο Ανδρουλάκης «δεν ήταν εθνικός κίνδυνος» αφού αγνοεί τα πάντα για τις υποκλοπές;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter