Δίπλα στους αγρότες από την Κρήτη ο Παύλος Πολάκης (Photos – Video)

Δίπλα στους αγρότες από την Κρήτη ο Παύλος Πολάκης (Photos – Video)

Δίπλα στους αγροτοκτηνοτρόφους από την Κρήτη, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, τόνισε: «Σήμερα ήρθαμε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για να συμπαρασταθούμε στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Κρήτης. Η μισή παραγωγική καρδιά του νησιού μας, η οποία εδώ και 1,5 χρόνο βιώνει μια κατάσταση απαξίωσης, τεράστια αύξηση στο κόστος παραγωγής. Η κυβέρνηση κατήργησε τους δικούς μας δασικούς χάρτες και αυτό που ανακοίνωσε πρακτικά καταστρέφει όλη την κτηνοτροφική παραγωγή του νησιού».

«Και ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα, ένα χτύπημα ανήθικο καθώς […] η υπουργική απόφαση πετάει τους περισσότερους νέους αγρότες και κτηνοτρόφους εκτός επιδότησης. Οι αγρότες είναι μια κατηγορία που δεν έχει πάρει μισό ευρώ ενίσχυση τα δύο χρόνια της πανδημίας του κορονοϊού. Γι’ αυτό καλούμε την κυβέρνηση να ακούσει πολύ καλά αυτά που ζητάει η συντονιστική επιτροπή των αγροτών της Κρήτης», κατέληξε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter