Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – «Μηνύματα από περίεργους αριθμούς», καταγγέλλει η μητέρα του Μπάμπη

Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – «Μηνύματα από περίεργους αριθμούς», καταγγέλλει η μητέρα του Μπάμπη

Σε νέα βίντεο  ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του 30χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας,  φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε ο νεκρός Μπάμπης.

Παράλληλα, η μητέρα του Μπάμπη καταγγέλλει μηνύματα από παράξενους αριθμούς στο κινητό του δολοφονημένου αλλά και σε φίλους του, την μοιραία νύχτα της δολοφονίας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στον Άλφα, οι κάτοχοι των αριθμών αυτών δεν έχουν εντοπιστεί ενώ πρόσθεσε πως αν τους καλέσει κάποιος δεν «βγαίνει κανείς».

Η ίδια τονίζει ότι «Αν γνωρίζει κάτι κάποιος, δεν είναι αργά, να πάει να μιλήσει στη Δικαιοσύνη. Στείλανε τη μέρα της δολοφονίας του γιου μου ένα μήνυμα και στην υπόλοιπη παρέα. Αν τα καλέσεις δεν βγαίνει κάτι. Κάτι περίεργα νούμερα τηλεφώνου που πρέπει να ψαχτούν να δούμε σε ποιον ανήκουν. 21 Μαρτίου έφυγαν για Αθήνα, μας είπε η ιατροδικαστής πότε θα βγουν τα αποτελέσματα δεν ξέρουμε καν»

Η εκπομπή Tlive δημοσιοποίησε νέο βίντεο ντοκουμέντο από το βράδυ της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. 

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται πως τη μοιραία νύχτα ο κρεοπώλης κινείται από το σπίτι του προς του κάδους σκουπιδιών μπροστά στο νοσοκομείο, με το αυτοκίνητο και ενώ πως η απόσταση είναι ελάχιστα μέτρα. Νωρίτερα φαίνεται να είχε προχωρήσει στην αγορά χαρτιού κουζίνας από το μίνι μάρκετ αλλά και η βόλτα στη θάλασσα, όπου φέρεται να ξεφορτώθηκε το κινητό του.

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Η στιγμή που ο Μπάμπης μπαίνει στο ΙΧ του κρεοπώλη – Ο ανιχνευτής μετάλλων και τα κρυπτονομίσματα
Μεσολόγγι: «Μίλησε» το κινητό του Μπάμπη – Οδηγεί στο όπλο του εγκλήματος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter