Εκλογές 2023: Ποιο κόμμα πήρε 3 ψήφους σε ολόκληρη την Ελλάδα

Εκλογές 2023: Ποιο κόμμα πήρε 3 ψήφους σε ολόκληρη την Ελλάδα

Μόλις τρεις ψήφους σε όλη την Ελλάδα κατάφερε να συγκεντρώσει το «Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Ελλάδας – Τ.Ρ.Α.Μ.Π.», στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, το «Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Ελλάδας – Τ.Ρ.Α.Μ.Π.», το οποίο όπως υποδηλώνει το όνομά του, ενστερνίζεται πλήρως τις απόψεις του Ντόναλντ Τραμπ, πήρε μία ψήφο στη Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών, μία στη Β’ Πειραιώς και μία στα Δωδεκάνησα. Πρόεδρος του κόμματος είναι ο Νίκος Πέππας.

Όπως γίνεται γνωστό από τη διακήρυξή του «το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Ελλάδας Τ.Ρ.Α.Μ.Π. ιδρύθηκε με σκοπό να υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό και τη Δημοκρατία. Βασικές αρχές μας η ανάπτυξη, η ευημερία, η αξιοκρατία και ασφάλεια», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρεται ότι «θλιβερές μειοψηφίες προσπαθούν να μας επιβάλουν τη διαστρεβλωμένη αντίληψη της πραγματικότητας, ο Χριστιανισμός διώκεται αδυσώπητα».

Πάντως, το επίσημο παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στην Ελλάδα με ανάρτησή του στο Facebook ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με το εν λόγω κόμμα και ότι δεν «αναμιγνύεται στις ελληνικές εκλογές», κάνοντας λόγο για «σφετερισμό».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter