Εκλογικό «θρίλερ» στη Χειμάρρα: Κοντά σε επικράτηση ο Φρέντι Μπελέρης στη «σκιά» της δίωξης (Video)

Εκλογικό «θρίλερ» στη Χειμάρρα: Κοντά σε επικράτηση ο Φρέντι Μπελέρης στη «σκιά» της δίωξης (Video)
Φωτογραφία αρχείου

Σε εκλογικό θρίλερ έχει μετατραπεί η «μάχη» των δημοτικών εκλογών στη Χειμάρρα της Αλβανίας, καθώς ο ομογενής Φρέντι Μπελέρης φαίνεται πως προηγείται με πολύ μικρή διαφορά από τον αντίπαλό του Γιόργκο Γκόρο του κυβερνώντος κόμματος. Όλα αυτά στη «σκιά» της δίωξης Μπελέρη την Παρασκευή που κατηγορείται για εξαγορά ψήφων.

Δείτε επίσης: Αλβανία: Προφυλακίστηκε ο Φρέντη Μπελέρης – Χάνει την εκλογική διαδικασία

Συγκεκριμένα, η διαδικασία της καταμέτρησης είναι σε εξέλιξη, όπου σημειώθηκαν και μικρο-εντάσεις, ενώ στα εκλογικά τμήματα υπάρχουν παρατηρητές του ΟΑΣΕ, για πρώτη φορά αποστολή από το υπουργείο Εξωτερικών καθώς και το Νο 2 και το Νο 3 της ελληνικής πρεσβείας στα Τίρανα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μέχρι στιγμής έχουν καταμετρηθεί 21 από τις 36 μεγάλες κάλπες και το αποτέλεσμα δείχνει ότι η διαφορά είναι στις 600 ψήφους και προηγείται ο κ. Μπελέρης. Η αλβανική τηλεόραση δίνει ποσοστό 50,4 % στον κ. Μπελέρη και 49,6% στον κ. Γιώργο Γκόρο, νυν δήμαρχο υποψήφιο με το Σ. Κόμμα του Έντι Ράμα, με καταμετρημένο το 60% από τις κάλπες.

Υπογραμμίζεται ότι ο Φρέντι Μπελέρης από το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) στηρίζεται από την αντιπολίτευση (Δημοκρατικό Κόμμα, Κόμμα Ελευθερίας) ενώ ο Γιόργκο Γκόρο από το κυβερνώνών Σοσιαλιστικό Κόμμα, και είναι δηλαδή ο «εκλεκτός» του Έντι Ράμα.

Δείτε επίσης: ΥΠΕΞ για σύλληψη Μπελέρη: Εκτός ευρωπαϊκού δρόμου η Αλβανία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter