Έκθετη η αστυνομία: Σταμάτησε μόνος του στην Παλλήνη ο επιχειρηματίας που παραβίασε τον… μισό ΚΟΚ (Video)

Έκθετη η αστυνομία: Σταμάτησε μόνος του στην Παλλήνη ο επιχειρηματίας που παραβίασε τον… μισό ΚΟΚ (Video)

Αίσθηση προκαλούν οι χειρισμοί της αστυνομίας, όσον αφορά την υπόθεση του 75χρονου επιχειρηματία που υπέπεσε σε δεκάδες παραβιάσεις του ΚΟΚ από το κέντρο της Αθήνας μέχρι την Παλλήνη.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που πέρασε 17 κόκκινα από τη Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι την… Παλλήνη

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Θεόδωρος Παναγιώτου, ανέφερε ότι ο οδηγός «σταμάτησε μόνος του στην Παλλήνη», απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Η απάντηση αυτή φανερώνει το γεγονός πως ο αστυνομικός διέσχισε δεκάδες χιλιόμετρα με την αστυνομία να παρακολουθεί μεν την πορεία του, δίχως ωστόσο να επεμβαίνει για να τον εμποδίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 75χρονος είναι γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, ο οποίος επί χρόνια διατηρούσε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στη Μύκονο. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει τόσο αστυνομική έφοδο ου είχε γίνει στην επιχείρησή του για ναρκωτικά αλλά και για την επίθεση που είχε δεχθεί από αγνώστους με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter