Εκτός τόπου και χρόνου η Βόζεμπεργκ στο Ευρωκοινοβούλιο για τις παρακολουθήσεις!

Εκτός τόπου και χρόνου η Βόζεμπεργκ στο Ευρωκοινοβούλιο για τις παρακολουθήσεις!

Το τραγούδι «Σου σφυρίζω» θυμίζει η τοποθέτηση της Ελίζα Βόζεμπεργκ στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το θέμα των υποκλοπών!

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και το Μέγαρο Μαξίμου με υπεύθυνο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που έκανε τα πάντα για να μην προχωρήσει η έρευνα για τις παρακολουθήσεις και το predator ήρθε να ζητήσει και τα ρέστα και να παρουσιαστεί ως υπερασπιστής του κράτους δικαίου στην Ευρώπη!

Με αφορμή τα  πορίσματα-κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη της ειδικής εξεταστικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (PEGA) σχετικά με τη χρήση κακόβουλων λογισμικών παρακολούθησης στα κράτη-μέλη και για την έλλειψη νομοθετικής παρακολούθησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η κυρία Βόζεμπεργκ υποστήριξε πως «η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος, σε αντίθεση με άλλες χώρες, συνεργάστηκαν άμεσα με τα μέλη της Επιτροπής και παρείχαν πληροφορίες για όλες τις εξεταζόμενες υποθέσεις».

Διαβάστε επίσης: «Χαστούκι» από το Ευρωκοινοβούλιο για τις υποκλοπές Μητσοτάκη – Υπερψηφίστηκε το τελικό κείμενο της PEGA

Στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρεται, επίσης, ότι «η Ελλάδα νομοθέτησε πρώτη την απαγόρευση εισαγωγής, χρήσης, πώλησης και διανομής παράνομων λογισμικών καθώς και την αυστηροποίηση της ποινικής μεταχείρισης της χρήσης τους».

Εννοείται πως δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Τόσο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και οι εκπρόσωποι της κυβέρνησής του μας έχουν συνηθίσει στο να σφυρίζουν αδιάφορα όταν τους βγάζουν στη σέντρα και ξεκινούν είτε τις ειρωνείες, είτε τις φιοριτούρες και τις εκθέσεις ιδεών…

Το να αναλάβουν την ευθύνη τους, δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Το ψέμα έχει γίνει δεύτερο δέρμα τους…

Διαβάστε επίσης: 

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ψήφισμα κόλαφος του Ευρωκοινοβουλίου – Ανεπαρκής η αντίδραση της ΕΕ

Η πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τις αποχωρήσεις: «Η ιστορία θα κρίνει»

Σιβυλλική ανάρτηση Νίκου Κοτζιά για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Νέα Δημοκρατία: Διπλό μήνυμα-προειδοποίηση Βορίδη προς Μητσοτάκη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter