Ένταση στη δίκη του «ψευτογιατρού»: «Αλήτη, βρωμιάρη, μου έφαγες το κορίτσι»

Ένταση στη δίκη του «ψευτογιατρού»: «Αλήτη, βρωμιάρη, μου έφαγες το κορίτσι»

«Αλήτη, βρωμιάρη, μου έφαγες το κορίτσι, τέρας, σκουλήκι! Κρύφτηκες κότα! Δεν μπορείς να με αντικρίσεις! Τα παιδιά της κόρης μου είναι ορφανά αλλά τα δικά σου έχουν έναν αλήτη για πατέρα και θα ντρέπονται για πάντα», φώναζε κλαίγοντας η μητέρα 35χρονης καρκινοπαθούς, η οποία έχασε τη ζωή της στα χέρια του «ψευτογιατρού».

Η μητέρα του θύματος του Dr Kontos, ξέσπασε όταν είδε τον «ψευτογιατρό» να αποχωρεί από τη δικαστική αίθουσα και έτρεξε κατά πάνω του με πρόθεση να τον λιντσάρει. Τότε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισαν τον κατηγορούμενο σε ένα γραφείο με τη μητέρα της 35χρονης να καταρρέει απ’ έξω, από την ένταση και φώναζε «ο αλήτης πάτησε πάνω στη θρησκεία και ξέσκισε το παιδί μου».
Η ίδια μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια είπε: «Αντίκρισα το δολοφόνο του παιδιού μου. Στα τρία χρόνια που έμαθα ότι αυτός ο δολοφόνος την έφαγε για 60 χιλιάρικα. Κρύφτηκε η κότα δεν ήθελε να με δει. Φοβάται. Φοβάται την αλήθεια. Τώρα όμως το παιδί μου δεν υπάρχει. Ξεκουράζεται αλλού. Πίστευε το παιδί μου και πάτησε πάνω στο θεό. Αυτός ο άχρηστος, αυτό το σκουλήκι δεν υπάρχει άλλη λέξη να τον χαρακτηρίσω Όταν βλέπεις ένα σκουλήκι θέλεις να το πατάς έτσι κ εγώ θέλω να τον πατήσω. Θέλω να τον ξεκοιλιάσω. Θέλω το παιδί μου πίσω. Θέλω τη Γιαννούλα μου που άφησε δυο παιδάκια και θα μεγαλώσουν έρημα χωρίς χάδι, χωρίς αγκαλιά. Μόνο με φωτογραφίες».

Η τελευταία μάρτυρας, μιλώντας και αυτή με τη σειρά της σε δημοσιογράφους «Ήθελε να με σκοτώσει. Παρόλες τις εξετάσεις που έκανα και παρόλες τις θεραπείες δεν με άφηνε να κάνω ούτε χημειοθεραπείες ουτε τίποτα με αποτέλεσμα η κατάσταση μου να έχει ξεφύγει και αυτή την στιγμή κάθε τρεις μήνες κάνω εξετάσεις εξονυχιστικές και πρέπει να είμαι κάθε τρεις μήνες σε εγρήγορση για την υγεία μου. Αν δεν αποφάσιζα να κάνω εκ νέου εξετάσεις εγω δεν θα υπήρχα σήμερα τα παιδάκια μου θα κλαίγανε».

Ο Στέλιος Σουρλας, συνήγορος της τελευταίας μάρτυρα, είπε και αυτός σε δημοσιογράφους: «Αυτά τα οποία η μάρτυρας είπε ήταν με πόνο ψυχής. Ζητά δικαίωση. Αν συνέχιζε να ακολουθεί τις οδηγίες του σήμερα θα ήταν πεθαμένη». Από την πλευρά της η ίδια μάρτυρας ανέφερε στους δημοσιογράφους: «Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να με σκοτώσει. Είπε όχι στις χημειοθεραπείες όχι στο χειρουργείο. Δεν θα υπήρχα εδώ σήμερα. Τα παιδάκια μου θα κλαίγανε. Είναι αμετανόητος είναι ψυχρός δολοφόνος δεν είχε ούτε το θάρρος να με κοιτάξει».

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει μάρτυρας στη δίκη του «ψευτογιατρού»: «Ήθελε να με δολοφονήσει»

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter