Επενδύσεις Μητσοτάκη: Predator

Επενδύσεις Μητσοτάκη: Predator

Αυτό που κατάλαβα το τελευταίο διάστημα είναι ότι είσαστε όλοι καχύποπτοι και με τον «καλό» τον λόγο στο στόμα σας. Εδώ επενδύσεις, εκεί επενδύσεις, που είναι οι επενδύσεις; Δεν βαρεθήκατε τέλος πάντων να παίζετε με την κολοκυθιά; Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό το παραμυθάκι. Επενδύσεις γίνονται αλλά όχι ό,τι και ό,τι! Βαρβάτες και χρήσιμες ώστε να εξυπηρετούν τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς και όποιους άλλους θέλουν. 

Σύμφωνα με την Eurostat, τον Ιούνιο του 2022 σημειώσαμε άλλη μία πρωτιά. Η Ελλάδα καταγράφει το υψηλότερο ποσοστό στην ανεργία των νέων με 29,5%! Τι κάνει λοιπόν ένας συμπονετικός πρωθυπουργός για να μειώσει την ανεργία των νέων; 

Σκέφτεται, όταν σκέφτεται μεταξύ διακοπών και selfies, ποζάροντας ως top model, ότι τα νέα παιδιά, που παίζουν την τεχνολογία στα δάκτυλα, πρέπει να ασχοληθούν με κάτι που θα τους αρέσει, θα διασκεδάζουν και θα βοηθούν ταυτόχρονα το δύσκολο έργο του.

Οπότε σκέφτηκε, να η ευκαιρία! 

Δεν κάνω μία βαρβάτη επένδυση λογισμικού, ώστε να ανοίξω θέσεις εργασίες για τους νέους, να βρουν δουλειά και να πάρω μαζί μου αυτό το target group που το χάνω από το ΣΥΡΙΖΑ; Άλλωστε τόσα επιτραπέζια παιχνίδια κατασκοπείας έπαιζαν μικροί όπως και videogames, τι στο καλό, κάτι δεν θα έμαθαν για να μου φανούν χρήσιμοι;

Και αποφάσισε λοιπόν ο πρωθυπουργός να κάνει την επένδυση του αιώνα, το Predator για να συνδράμει την ΕΥΠ, όπου αυτή αδυνατεί να κάνει τη «βρώμικη δουλειά» και ταυτόχρονα να βοηθήσει τη «τρελαμένη» με την τεχνολογία νεολαία να βρει δουλειά προς όφελός του. Βέβαια δεν μπορεί να βάλει μόνο νεολαία, η οποία θα κάνει το “dirty work”, πρέπει να βάλει και ευϋπόληπτους έμπιστους ανθρώπους να ηγούνται αυτού του project.

Έψαξε και τελικά κατέληξε στον κ. Κοντολέων, για να ηγηθεί αυτής της ομάδας με μία διαφορά, δεν είχε τότε τα προσόντα. Μικρή λεπτομέρεια, όταν θέλει ο πρωθυπουργός, τα προσόντα γεννιούνται! Ξεκινάει λοιπόν η δουλειά και βάζει τον έμπιστο και αγαπημένο του ανιψιό κ. Δημητριάδη, παρέα με τον κ. Κοντολέων να την φέρουν εις πέρας. 

Τώρα θα πρέπει να βρουν υποψήφια «θύματα».. 

Ξέροντας λοιπόν ότι ο υπουργός Ανάπτυξης με τις άπειρες επενδύσεις που έχει φέρει στην Ελλάδα κ. Γεωργιάδης, δεινός τενίστας, είναι ο «μικρός αδελφός» του υποψήφιου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, κ. Λοβέρδου, αποφάσισε να παρακολουθεί τον έτερο υποψήφιο τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ,  Ευρωβουλευτή κ. Ανδρουλάκη. 

Δεν έπρεπε με τίποτα να έχανε ο κ. Λοβέρδος την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, γιατί εδώ μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο, όπου βγαίνοντας το «πουλέν» του κ. Μητσοτάκη  στην ηγεσία, θα μπορούσε να βοηθήσει τον ίδιο να παραμείνει πρωθυπουργός. 

Έλα όμως που γίνανε εκλογές και την προεδρία την πήρε ο κ. Ανδρουλάκης! 

Όλη η ΝΔ έπεσε στα πατώματα και σε πένθος, παρόμοιο με εκείνο του Ηνωμένου Βασιλείου για τον θάνατο της Ελισάβετ!

Ο διάολος όμως έχει πολλά ποδάρια, διότι μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα.. Ο κ. Ανδρουλάκης εμφανίζεται μία πρωία στον Άρειο Πάγο και έσκασε «βόμβα». Παρακολουθείτο από το 2021 πριν από τις εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. 

Γιατί; 

Ένας «Μωυσής» ξέρει μόνο! Γιατί ξέρει, όχι ότι δεν ξέρει.. Μπορεί ως προϊστάμενος της ΕΥΠ, να μην έχει ιδέα περί του «φόνου;». Μπορεί να έκαναν ότι ήθελαν χωρίς να του δίνουν λογαριασμό; Μην τρελαθούμε.  

Θυμάστε που ο κ.  Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής δήλωνε πως «κανείς πρωθυπουργός δεν μπορεί να γνωρίζει ποιους παρακολουθεί η ΕΥΠ;». Βέβαια ο αείμνηστος πατέρας του, σε μία αντίστοιχη περίπτωση με παρακολουθήσεις τηλεφώνων, είχε πει ότι δεν μπορεί να είναι ανεύθυνος ένας πρωθυπουργός εξ ορισμού! 

Που να ήξερε ο συγχωρεμένος τι πρόβλημα δημιουργεί στο παιδί του και μετά θάνατον! Σε ένα παιδί καταπιεσμένο, που σε ηλικία 6 μηνών έγινε πολιτικός πρόσφυγας, έχει περάσει κακουχίες, δεν έπαιξε στην ζωή του και του έμεινε ψυχολογικό τραύμα! 

Οπότε αυτό το παιδί, που δεν ωρίμασε ποτέ, αποφάσισε να μας εμπαίζει όλους, βγάζοντας το άχτι του στο κρυφτούλι με τον κ. Ανδρουλάκη.. ενώ στη Βουλή το έπαιζε «κινέζος». «Δεν ξέρω, εάν ήξερα δεν θα το επέτρεπα..» και όλες οι δακρύβρεχτες αλά Μάρθα Βούρτση, ατάκες, ως παιδί του λαού.

Δυστυχώς για εκείνον, ευτυχώς για εμάς, κάθε μέρα βγαίνουν και θα βγαίνουν και άλλα «θύματα». Ήδη παρουσιάστηκε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης στον Άρειο Πάγο, να σέρνει το χορό των παρακολουθούμενων πολιτικών, καταγγέλλοντας ότι το predator σφιχταγκάλιασε και το δικό του κινητό!

Κύριε Μητσοτάκη με τις επενδύσεις σας πραγματικά θα αφήσετε εποχή! Σας έχει πάρει είδηση και η Ευρώπη, η οποία σας φτύνει κανονικότατα. Ήδη ξεκίνησε το ρεζιλίκι με την πρώτη συζήτηση στην ειδική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις παρακολουθήσεις στην Ελλάδα. 

Εκεί τουλάχιστον οι συζητήσεις γίνονται φανερά και on camera, εδώ δεν σας συμφέρει, μέχρι και τα κινητά των βουλευτών της επιτροπής τα παίρνετε πριν μπουν στην αίθουσα. Ακούσατε αλήθεια τι είπαν οι τρεις δημοσιογράφοι, όπου άφησαν όλους τους Ευρωπαίους με πεσμένα τα σαγόνια τους; 

Το «όλα στο φως» για σας σημαίνει «όλα στο σκοτάδι», γιατί αλλιώς έχετε καταλάβει ότι χαθήκατε.. Γι’ αυτό διατάξατε να μην μιλήσουν οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης, επικαλούμενοι δήθεν «το απόρρητο» της κατάστασης. 

Κύριε Μητσοτάκη, όσους και να «παραιτήσετε» για τα μάτια του κόσμου, όσους και να απειλήσετε να μην μιλήσουν, ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει τη δυσωδία που εκπέμπει η κυβέρνησή σας! Ακολουθήσατε πιστά το δόγμα του προφητικού βιβλίου του Όργουελ «1984»: Όποιος ελέγχει το παρελθόν, ελέγχει το μέλλον και όποιος ελέγχει το παρόν, ελέγχει το παρελθόν! 

Όμως στην Ελλάδα, το λίκνο της Δημοκρατίας, «έχουν γνώσιν οι φύλακες» δημοκρατικοί πολίτες της χώρας και θα τσακίζουν, όπου συναντούν πολιτικές πρακτικές «μεγάλου αδελφού», που υπονομεύουν το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας!

Ελένη Αυλωνίτου                                                                                                                                        

Πρ. Βουλευτής B1’ Βόρειου Τομέα Αθηνών / μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter