ΕΠΟ: Στον «αέρα» η υποψηφιότητα Ζαγοράκη

ΕΠΟ: Στον «αέρα» η υποψηφιότητα Ζαγοράκη
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Ο εκλεκτός της κυβέρνησης για την προεδρία της ΕΠΟ Θ. Ζαγοράκης απέκτησε αντίπαλο και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Υποψηφιότητα δήλωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας, ο οποίος ανήκει στο μπλοκ της ΑΕΚ.

Η Ενωση με την στήριξη του ΠΑΟΚ ελέγχουν την πλειοψηφία του σώματος της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και είχαν συναποφασίσει για τα 11 μέλη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής. Η κυβέρνηση την τελευταία ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων για το συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας «κατέβασε» τέσσερις ποδοσφαιριστές από την «χρυσή» ομάδα του 2004. Συγκεκριμένα, υποψηφιότητα δήλωσαν οι Άγγελος Χαριστέας, Δημήτρης Παπαδόπουλος , Παντελής Καφές και Γιούρκας Σεϊταρίδης, ενώ ο Ολυμπιακός από την πλευρά του στηρίζει τις υποψηφιότητες των Γιώργου Ανατολάκη, Κώστα Κωνσταντινίδη (πρόεδρος ΕΠΣ Χανίων). Η κίνηση από την κυβέρνηση με την τετράδα των υποψηφίων από την Ομάδα του ’04 έγινε για να μην έχουν τον έλεγχο του συμβουλίου η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Οι Δικέφαλοι πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν πρόκειται να τους δώσουν ψήφους, οπότε οι Χαριστέας, Παπαδόπουλος, Καφές και Σεϊταρίδης δεν θα εκλεγούν στο νέο συμβούλιο. Αυτή η εξέλιξη βάζει σε δεύτερες σκέψεις τον Ζαγοράκη, ο οποίος δεν αποκλείεται ακόμα και να αποσυρθεί. Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να εκλεγεί πρόεδρος ο αρχηγός της Εθνικής του ’04, αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι εκπρόσωποι των ΕΠΣ που δεν πρόκειται να αλλάξουν ρότα. Οπότε ο «Ζαγόρ» είτε θα εκλεγεί πρόεδρος, χωρίς να έχει «δικούς» του στο συμβούλιο, είτε θα αποσύρει την υποψηφιότητα του.

Grexit

Παρέμβαση στις εξελίξεις έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου με την ακόλουθη ανάρτηση του στο Facebook:

«Μια εικόνα που προκαλεί θλίψη… προκαλεί οργή… προκαλεί ντροπή! Δυστυχώς όλα τα δεδομένα συντείνουν ότι αργά ή γρήγορα θα επαληθευτεί. Ακόμα μια φόρα το όνειρο για μία πολυπόθητη διοίκηση κοινής αποδοχής με πρόσωπα κοινά αποδεκτά και ανεξάρτητα που θα προέρχονται από όλες τις τάσεις και να μη χωρούν αμφισβητήσεις για το ήθος τη γνώση και το μεράκι μάλλον πώς παραμένει όνειρο.

Ελπίδα μικρή – μοναδική ότι υπάρχουν κάποιες λίγες αλλά ελπιδοφόρες υποψηφιότητες (παλιές και νέες).

Ας ελπίσουμε ότι το κύρος και η προσωπικότητα εκείνου που θα πάρει στα χέρια του την ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα συμβαδίσουν με το κύρος και την προσωπικότητα εκείνου που πριν 17 χρόνια, εκείνο το αλησμόνητο καλοκαίρι του 2004, πήρε το ελληνικό ποδόσφαιρο, όλο το ελληνικό έθνος και το… σήκωσε στους επτά ουρανούς!

Λάθη και εκπτώσεις δεν επιτρέπονται στην παρούσα στιγμή, για να μη σβήσει ακόμα και η τελευταία μας αυτά μικρή ελπίδα… Αλλιώς καλύτερα GREXIΤ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter