Europa League: Η Ναντ «λύγισε» τον 0λυμπιακό στο 93’ (2-1)

Europa League: Η Ναντ «λύγισε» τον 0λυμπιακό στο 93’  (2-1)

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Στάδιο ντε λα Μπουζουάρ και ηττήθηκε από τη Νάντ (2-1) με γκολ που δέχθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πολύ κακό το πρόσωπο που έδειξαν στα πρώτα 45 λεπτά οι Πειραιώτες, οι οποίοι είχαν παθητικό ρόλο και δεν απείλησαν. Δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και αριστερά είχαν πρόβλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 2’ έχασαν διπλή ευκαιρία. Ο Άπια ελίχθηκε από δεξιά, σούταρε με το αριστερό με τον Βατσλίκ να αποσοβεί τον κίνδυνο. Ο Μοχάμεντ μάζεψε το ριμπάουντ, σούταρε, όμως και πάλι ο έμπειρος γκολκίπερ απέκρουσε την μπάλα.

Στο 14’ ο Γκεσάν έκανε εξαιρετική προσπάθεια, νίκησε κατά κράτος τον Ρέαμπτσιουκ, αλλά ο Μανωλάς «καθάρισε» τη φάση με τάκλιν.

Το 1-0 έγινε στο 32’. Ο Μπλας έβγαλε κάθετη πάσα στον Μοχάμεντ, που βρέθηκε φάτσα με τον Βατσλίκ και τον πλάσαρε εύστοχα.

Στο 39’ ο Ολυμπιακός δημιούργησε… υποψία φάσης με τον Άβιλα να αστοχεί μέσα από την περιοχή.

Οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν τυχεροί και ισοφάρισαν με αυτογκόλ. Στο 50’ ο Μπιέλ εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα βρήκε το σώμα του Μουτουσαμί και κατέληξε στα δίκτυα (1-1).

Στο 59’ ο Μερλάν εκτέλεσε κόρνερ, ο Ζιρότο κέρδισε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 64’ ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Μπόουλερ.

Στο 74’ ο Βατσλίκ πραγματοποίησε άλλη μία εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Σισοκό.

Στο 81’ ο Γκεσάν σκόραρε, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, διότι στο ξεκίνημα της φάσης ο Μοχάμεντ ήταν οφσάιντ. Τελικά το 2-1 έγινε στο 93’ με κεφαλιά – οβίδα του Γκεσάν.

Ο Λέχνερ (Αυστρία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σισοκό, Παλουά, Μπλας, Ρέτσο, Ρέαμπτσιουκ.

ΝΑΝΤ: Λαφόν, Άπια, Μερλάν, Ζιρότο, Παλουά, Μουτουσαμί (69’ Σιμόν), Τσιριβέλα, Γκεσάν, Γκαναγκό (69’ Σισοκό), Μπλας, Μοχάμεντ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Σισέ, Μανωλάς, Ρέτσος, Άβιλα, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μπιελ (86’ Ελ Αραμπί), Μασούρας (60’ Μπόουλερ), Ούι Τζο Χουάνγκ (77’ Καμαρά).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter