Φωτιά στα Δερβενοχώρια – Κάτοικος καταγγέλλει: «Ρίχνουν ένα ελικόπτερο και έρχεται μετά από δύο ώρες πάλι» (Video)

Φωτιά στα Δερβενοχώρια – Κάτοικος καταγγέλλει: «Ρίχνουν ένα ελικόπτερο και έρχεται μετά από δύο ώρες πάλι» (Video)

Παρέμβαση σε ζωντανή μετάδοση του τηλεοπτικού σταθμού Open έκανε ένας κάτοικος, στη φωτιά στα Δερβενοχώρια στηλιτεύοντας την έλλειψη εναέριων μέσων και συγκεκριμένα αεροσκαφών της Πυροσβεστικής.

Δείτε επίσης: LIVE: Μαίνεται η πύρινη λαίλαπα για δεύτερη ημέρα στα Δερβενοχώρια – Φόβοι για αναζωπυρώσεις στα άλλα μέτωπα

«Χιλιάδες στρέμματα, δάσος, δεν είχε καεί ποτέ. Ελικόπτερα δε βλέπω και αεροπλάνα. Πού έχουν πάει; Με τι θα σβήσει η φωτιά, με σάλιο; Θέλουμε μηχανήματα, εργαλεία, πού είναι;» αναρωτήθηκε σε ζωντανή μετάδοση.

«Ένα, με ένα γίνεται δουλειά; Εδώ είναι χιλιάδες στρέμματα. Η φωτιά έχει φτάσει έξω από τη Μάνδρα. Ο χώρος έχει καλλιέργειες, έχει ζώα», πρόσθεσε.

«Δεν γίνεται τίποτα. Η φωτιά φουντώνει και ξαναφουντώνει. Ρίχνουν ένα ελικόπτερο και έρχεται μετά από δύο ώρες πάλι. Εδώ άμα θα περάσει από την πλαγιά θα πάει για την Πάρνηθα», υπογράμμισε.

Όταν του γνωστοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση για τις δυνάμεις και τα εναέρια μέσα που επιχειρούν, σχολίασε: «Να έρθουν να μας τα δείξουν. Γιατί είμαι εδώ από το πρωί, εκτός αν πηγαίνουν κάπου αλλού. Γιατί στο Λουτράκι πηγαίνουν. Εδώ δεν έχουν έρθει. Περάσαν τρία και έφυγαν. Δεν τα βλέπουμε, πού είναι; Εσείς έχετε δει κάτι; Δύο ελικόπτερα. Εσείς έχετε δει κανένα αεροπλάνο;»

Δείτε το βίντεο από το 03:45:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter