Γεωργία – Ελλάδα: Η στιγμή της σύρραξης και η κόκκινη στον Τζαβέλλα (Video)

Γεωργία – Ελλάδα: Η στιγμή της σύρραξης και η κόκκινη στον Τζαβέλλα (Video)

Σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών σημειώθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με τη Γεωργία.

Δείτε τι έγινε:

 

Η ενδεκάδα που απέκλεισε το Καζακστάν στον «τελικό» με την Γεωργία

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ο Γκουστάβο Πογέτ στον «τελικό» με την Γεωργία, για μία θέση στο Euro 2024, επέλεξε να ξεκινήσει τους 11 παίκτες που αγωνίστηκαν και απέκλεισαν το Καζακστάν.

Συγκεκριμένα, ο Βλαχοδήμος είναι κάτω από τα δοκάρια, Μαυροπάνος και Χατζηδιάκος τα δύο στόπερ, ενώ Μπάλντοκ και Τσιμίκας βρίσκονται στα άκρα της άμυνας. Σε ρόλο αμυντικού μέσου ο Κουρμπέλης, ενώ Μάνταλος και Μπακασέτας θα είναι οι εσωτερικοί μέσοι, με τους Μασούρα και Πέλκα να βρίσκονται στα άκρα της επίθεσης και ο Ιωαννίδης στην κορυφή.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Κουλιεράκης, Μπουχαλάκης, Παυλίδης, Ρέτσος, Ρότα, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Ζέκα και Σιώπης.

Οι Γεωργιανοί θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του «Boris Paichadze Stadium» σε σχηματισμό 3-4-3. Ο Μαμαρντασβίλι της Βαλένθια θα είναι στα δοκάρια, έχοντας μπροστά του την τριάδα των στόπερ Κβερκβέλια, Κάσια και Ντβάλι. Αριστερά θα πάρει την πλευρά ο Λέβαν Σενγκέλια του Παναιτωλικού, ενώ δεξιά θα είναι ο Κακαμπάτζε. Κιτεϊσβίλι και Κοχορασβίλι θα είναι το δίδυμο στα χαφ. Τσακβετάτζε και Κβαρατσχέλια θα πλαισιώσουν στην επίθεση τον Ζιβζιβάντζε.

Διαβάστε επίσης: Γεωργία – Ελλάδα: Η Εθνική ψάχνει στην Τιφλίδα το κλειδί του παραδείσου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter