Γκέλα για τον Αρη, 0-0 με τον ΠΑΣ/ «Αλκης Καμπανός» ονομάστηκε η θύρα των επισήμων στο Χαριλάου

Γκέλα για τον Αρη, 0-0 με τον ΠΑΣ/ «Αλκης Καμπανός» ονομάστηκε η θύρα των επισήμων στο Χαριλάου

Ο Αρης για τρίτη φορά στην τρέχουσα σεζόν δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τουλάχιστον, δεν ηττήθηκε, όπως στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, και παραχώρησε ισοπαλία στον «Αγιαξ της Ηπείρου), στη 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο ποιοτικά και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ούτε μία ευκαιρία. Για τον λόγο με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου ο Χ. Μπούργος έκανε τρεις αλλαγές.

Οι «κίτρινοι» στο 52’ είχαν δοκάρι. Ο Γκάνεα σούταρε από τα όρια της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά της αριστερής κάθετης δοκού του Λοντίγκιν και να καταλήγει άουτ.

Στο 61’ ο Λοντίγκιν απέκρουσε σουτ του Φαμπιάνο, ενώ στο 74’ ο Καμαρά ήταν άστοχος από πλεονεκτική θέση.

Ο Τ. Παπαπέτρου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπεναλουάν, Μαντσίνι, Καραχάλιο, Ντομίνγκεθ, Λοντίγκιν.

Άρης (Χ. Μπούργος): Κουέστα, Μπεναλουάν (56’ Μπερτόλιο), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Εμπακατά (80’ Σούντγκρεν), Ματίγια, Σάσα (46’ Ντουκουρέ), Εντιαγέ (46’ Μαντσίνι), Γκάνεα, Ιτούρμπε (46’ Γκαρσία Ματέο), Καμαρά.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Στάνκο, Καραχάλιος, Σνάιντερ (83’ Λιάσος), Ντομίνγκεθ (73’ Παντελάκης), Γκαρντάφσκι, Περέα (93’ Μορέιρα).

 

«Αλκης Καμπανός»

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε η ονοματοδοσία της θύρας των επισήμων του «Κλ. Βικελίδης», η οποία πλέον ονομάζεται «Αλκης Καμπανός» τιμώντας τη μνήμη του 19χρονου φιλάθλου του Άρη που δολοφονήθηκε.

Η ονοματοδοσία έγινε το μεσημέρι παρουσία μελών της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, πολιτικών, του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη και φιλάθλων της ομάδας.

«Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό που κάνετε για τη μνήμη του Άλκη», είπαν τα μέλη της οικογένειας του 19χρονου για να ακολουθήσει το τελετουργικό όπου ο θείος του δολοφονηθέντα φίλου του Άρη τράβηξε το κορδόνι για να αναδειχθεί η επιγραφή.

Περίπου 150 φίλοι του ΠΑΣ βρέθηκαν στο γήπεδο και πριν από τη σέντρα κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο που είναι μπροστά από τη Θύρα 3 του γηπέδου θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του Αλκη. Μαζί τους ήταν και ο αρσιβαρίστας Θόδωρος Ιακωβίδης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter